motorlar on numara olmus maaşallah kazasız belasız cezasız sürüşler size ama üst kapak taşlaması tamam ,karbüratör memeleride tamam dişliler genişletilmiş manifold filtre geri dönüşüm iptali onlarda tamam daa gerisine aklım ermedi ...yarış zinciri platin ateşlemeli buji chip tuning kesici iptali subaplar felan...üst kapağı bende taşlattırdım..istanbuldakı arkadaşlar bilir aşağı yukarı istanbuldaki bütün makinaların subaplarını topkapıda bi subapçı var o yapıomuş üst kapağı götürdüğümde buna buyuk subap olmas dediler yeterli mesafenin olmadığını söylediler
chip tuninge gelince ben elektronik mezunuym yamaha istinyede çalışan mühendis arkadaşımla iki tane beyin parçaladık biri 5VL biride 3D9 olmadı ..Siz nasıl bi teknolojiyle yaptınız anlayamdım..yurt dısında hazır kitler olduğunu söyledi oda 200 euro gibi bi para...
bunları yalan söylüyosunuz diye veya eleştirmek için yazmadım yanlış anlamayın nasıl yaptıysanız biras bilgi verin bende yaptırayım
chip tuninge gelince ben elektronik mezunuym yamaha istinyede çalışan mühendis arkadaşımla iki tane beyin parçaladık biri 5VL biride 3D9 olmadı ..Siz nasıl bi teknolojiyle yaptınız anlayamdım..yurt dısında hazır kitler olduğunu söyledi oda 200 euro gibi bi para...
bunları yalan söylüyosunuz diye veya eleştirmek için yazmadım yanlış anlamayın nasıl yaptıysanız biras bilgi verin bende yaptırayım