Güneyin İncisi YBR'ler''yenifoto''

motorlar on numara olmus maaşallah kazasız belasız cezasız sürüşler size ama üst kapak taşlaması tamam ,karbüratör memeleride tamam dişliler genişletilmiş manifold filtre geri dönüşüm iptali onlarda tamam daa gerisine aklım ermedi ...yarış zinciri platin ateşlemeli buji chip tuning kesici iptali subaplar felan...üst kapağı bende taşlattırdım..istanbuldakı arkadaşlar bilir aşağı yukarı istanbuldaki bütün makinaların subaplarını topkapıda bi subapçı var o yapıomuş üst kapağı götürdüğümde buna buyuk subap olmas dediler yeterli mesafenin olmadığını söylediler
chip tuninge gelince ben elektronik mezunuym yamaha istinyede çalışan mühendis arkadaşımla iki tane beyin parçaladık biri 5VL biride 3D9 olmadı ..Siz nasıl bi teknolojiyle yaptınız anlayamdım..yurt dısında hazır kitler olduğunu söyledi oda 200 euro gibi bi para...
bunları yalan söylüyosunuz diye veya eleştirmek için yazmadım yanlış anlamayın nasıl yaptıysanız biras bilgi verin bende yaptırayım

Akif abi bende yanına geldim bir iki kez belki görsen tanırsın geldiğim zaman LF plaka ybr yeni bitmişti ve ben hasta olmuştummakinaya neyse abi eline ve emeğine saplk en kısa zamanda uğrayacam yanına...

168km/h süratle giderken devir göstergesi kaça geliyor?bende de 1,5 sene önce 2 tane(2004 ve 2005) ybr vardı,standart haliyle max.125 yapıyordu ve redline çeviriyordu.birde arkadaşlar sadece chip nerde onu merak ettim?chip tunning sadece enjeksiyonlu motorlarda oluyor diye biliyorum

benim ybr en fazla yokus assagi 120 yapiodu, oda redline... makinanin bi vidyosunu cekip foruma koyman munkunmu? sesini duymamiz acisindan. Eline saglik, bu motorlari goruyorum, sesleri ybrden beklenmedik sekilde kalin..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel dediğiniz şeyleri hiç anlamadım bunların neresi modifiye ufacık bi parça değiştirmiş olaya modifiye demiş bence hiçte güzel değiller egzoz değiştir modifiye de gülerim valla

168 km ybr ile ölümle dans etmekten başka bişi değildir. Bu tamamiyle kendi fikrim. Aman derim sevdiklerimizi üzmeyelim...
Yinede ellerinize sağlık. Büyük emek harcadığınız belli

ben trafik polisi olsam o motora öyle ağır ceza keserimki.abi ayna yok sağını solunu görmüyorsun,sinyal yok kimseyi uyarmadan dönüş yapıyorsun resmen kazaya davetiye :pale:

hersey iyi çok güzel fakat su aynaları sökmeyin ya görüntü ugruna güvenligi feda etmek çok kötü bi yaklaşım aynalar olmadan motorun üzerine çıkmayan biri olarak ufak bi tavsiye aynalar motordaki en önemli güvenlik aksamılarından biridir dikkat edelim :cat:

Çok şık ve bakımlı duruyorlar...

Yapılan emeğe sonsuz saygı duyuyorum... Ancak amaç 170 km. sürat yapmasını sağlamak mı yoksa bu motorun 170 km sürat yapmasını sağlamak mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar