Güneydoğu turu

11 gündür yollardayım köy kasaba il tarıhı turistik yerler her yeri gezmeye çalışıyorum 3000 km oldu dün Siirt'ten çıktım Batman hasankeyf geri hasankeyfe turızme kapatmışlar ne zihniyet şe oradan midyat midyattan sonra mor gabriel manastırı sonra Ömer'i Ömer'inde yağmura yakalandım ama böyle bi yağmur yok 350 km boyunca yağmurda yolculuk yaptım ve gezmek fotoğraf çekmek zorunda kaldım defalarca kıyafet değiştirip mola vermek zorunda kaldım mardıni gezdim oradan nusaybın kızıltepe vıransehir tabı ören yerlerini merkezleri gezdim ama yağmur heryeri mahvetti yollar göl oldu tepelerden çamur aktı ama yağmur kum fırtınası fırtına soğuk o halde bile motoru kullanmak bir harika hiç şikayetim yok arkadaş sormuş motor sorun açtımı diye daha bir sorun yok canavar gibi maşallah ama tabi ki yağına tuzuna dikkat ediyorum bu yolculuğa çıkarken zaten herşeyi göze almıştım almak da lazım kıyafetler korumalarımı görseniz belki gürlersiniz ama önce güvenlik ve hazırlık sonrası rahatlık yaşadıklarını anlatabılecek zamanın olur

katedeceğim yol 6000-7000 km arasında tum guneydoğu illeri ni gezeceğim evet fikirler

cbf 1250 ile 7000km wowwww ben 650cc ile 3000km yaptım yorgunluktan öldüm sen abi vala iyi cesaret o yol bitermi yani yolun bitmesini bırak bi tarafa tek şeritli gidişli gelişli yollarda kamyonlarla gitmek ben sana diyimi o yol bitmez:)

Millet bisikletle 10 binlerce km gidiyor yaw. Yürek olduktan sonra herşeyle her yere gidilir.

Fekat iki resim ekleyin melül melül bakışlarla bekliyoruz burada.

Resim atacağım yüzlerce fotoğraf çektim ama eve dönünce fotolarbyüklenecek ortam uygun değil sagda solda kalıyorum cep Tlf interneti i pade bağlayarak nete giriyorum zaten yarın dönüş yoluna geçiyorum oğlum sorun çıkartmaya başladı

Resim atacağım yüzlerce fotoğraf çektim ama eve dönünce fotolarbyüklenecek ortam uygun değil sagda solda kalıyorum cep Tlf interneti i pade bağlayarak nete giriyorum zaten yarın dönüş yoluna geçiyorum oğlum sorun çıkartmaya başladı

inşallah sağsalim dönersiniz keşke düşündüğünüz yoldan dönebilseydiniz, hayırlı yolculuklar tekrar

Evet bugün Urfa'dan cıktım sabah şu anda Ankara'nın ilçesi olan şereflikoçhisardayım burada konakladım aslında daha giderdim fakat çokyağmur yedim üşüdüm Adana'dan sonra hava epey soğudu rüzgar da cabasıbir günde dört mevsim yasadım bu yolculuk harika oldu yarın evime gittiğimde fotolar deneyimlerim ilginç olaylar kızdıklarım güldüklerimiz herseyi yazacağım

Inşallah yarın hayırlısıyla evinize varırsınız. Az yolunuz kaldı, hiç acele etmeyin.

Bence de acele etmeyin çoğu gitmiş azı kalmış ama yorgun argın zorlamaya gerek yok dinlenin en iyisi.

Rs güven bu Adana'nın sıcağı nedir böyle hemde bu mevsımde bır Adana iki Urfa hocam Allah size yardım etsin

Biraz hüzün ama çokça sevinçle 13 gün aradan sonra evime aileme kavuştum

Yolcukluk hakkında yazıcaklarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Yaptığınız yolun bikaç katı bir gezi planı var kafamda eminim çok işime yarayacak tecrübeleriniz olmuştur.

Foto yüklemeyi çözmeye çalışıyorum işlerin yoğunluğundan siteyede giremedim istanbula geldim 1 gün sonra yone motorumla Çanakkale'ye gitmek zorunda kaldım 2 gündür istanbuldayım bana foto yüklemeyi bir tarif etsin arkadaşlar

sık sık mola ver,kendini ve motorunu dinlendir.sıvı tüket(enerji içeceği/soda/su)çünkü sürüş esnasında vücut sıvı kaybeder,mineral kaybeder.bu yüzden soda/maden suyu tüketmeni tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar