Güneydoğu turu

katedeceğim yol 6000-7000 km arasında tum guneydoğu illeri ni gezeceğim evet fikirler

Çevremde bu geziye katılacak motorlu arkadaşlar olmasını isterdim ama maalesef yok zaten tek başıma uzun yolculuklara alıştım artık bundada sorun olmaz zannedersem

Ben bu gün 160 km yol yaptım. Titreşim ve rüzgar beni bitirdi.
Senin makine benimkine göre çok konforlu. Yinede Allah kuvvet versin.

Adana'dan geçicem çünkü ilk gün Adana'da kalmayı düşünüyorum tabı sorun çıkmaz ve Adana'ya ilk akşam varırsam Adana'ya girmeden seni ararım

Lastik malzemelerim tamam ilk gün sabah 05.00 da marşa basıyorum umarım aynı gün aksam Adana da olurum 100-150 km sürüş 10 dakıka mola 5saatte bır yemek molası zannedersem aksam Adana da olurum ertesi gün şafak vaktıylede Adana'dan cıkarım

Geçen sene 5 gün 1310 km yapmıştık.En uzun 380 km /gün yol aldık.Motorlar sorun çıkarmıyor.Ama biz nakavt olmuştuk.Gece yolculuğu mecburiyetten 150 km gibi yaptık.Ama en zoru da oydu.Tavsiye etmem.Gereksiz eşya alma.Cüzdan sağlamsa hiç birşey alma.Fotoğraf makinası telefon yeter.Bizde çadırdan tut,balık malzemelerine kadar her şey vardı.Boşuna kalabalık,yük.İyi yolculuklar.Biz 1-7 Temmuza Aydın-Edirne yapacağız nasip olursa.
Geçen seneki vukuatlarımız...

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/101626-bulutlarla-ko.html
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/103447-03-06-2012-aydin-egrikavak-yaylasi-spontone-gezi-74-km-ama-az-ve-oz.html

Günlük 750 km içinde uykuda dail yapmışlığım var cbf 150 ile hocam o yüzden alışığım

Mersin İl Temsilcisi
bence ilgili illerin MT sayfalarına mesaj bırak.
adana-maraş-antep-elazığ-malatya gerçekten misafirperverdir.

mersine uğrarsan başım üstünde yerin vardır.

Evet izin işleri tamam bu pazar saat 05.00 da bır aksilik olmaz ise marşa basıyorum yol hazırlıklarım alış veriş bıtmek üzere son 6 gün hedef 6000-7000 km yapmak plan dahilinde gezmek bu turu sorunsuz bıtırırsem seneye balkanlar ya da orta Asya bu arada tura. Başlamadan önce bır Çanakkale bır de Bursa yaptım deneme mahiyetinde herhalde yılın turkıye içinde en uzun türünü ben yapacağım cbf 150 ile tak başımıza

Sabır sabır ve beklenen gün geldi sabaha karşı beşte marşa basıyorum günler geçmek bılmedi arkadaş stres beklemek delirtti beni motorla uzun yolculuklar hep böyle tatlı bir bekleyiş geçmek bilmeyen günler neyse sabah vira diyelim bakalım

Yolunuz açık olsun. Adana'da bir dost isterseniz, bir telefon açmanız yeter.

dönüş yolunda antepden geçerseniz maraşa kadar size eşlik ederiz hemde dondurma yemiş oluruz :)

Arkadaşımız ilk durağı olan Adana'ya sagsalim vardı.
Inşallah bütün gezisini hayırlı bir şekilde tamamlayıp evine döner.

Evet sağolasın nihayet Adana'ya vardım öğretmen evine yerleştim Adana kebap yedim şalgamı içtim gazimpaşa da dolaştım şimdi geldim odama Adana çok sıcak istanbula göre resmen yanıyor son 140 km bir felaketti 810 km geldim rahat rahat son 140 km çok zorladı taplamda 953 km yol yaptım cbf 150 ile kara kızım benı utandırmadı

1 günde cbf150 ile 1000 km mi? :cyclopsan

Gerçekten muhteşem bir performans. Kondisyonunuz yerindeymiş.
Ben 250 km yapayım pert oluyorum :).
Gerçi sürekli ara köy yollarını tercih ediyorum belki de ondandır.
Gıpta ettim. Kazasız belasız seyahatinizi bitirmenizi çok istiyorum gerçekten.

bence ilgili illerin MT sayfalarına mesaj bırak.
adana-maraş-antep-elazığ-malatya gerçekten misafirperverdir.

mersine uğrarsan başım üstünde yerin vardır.

abi Malatya'nın misafirperverliğinden ciddi şüpheler oluşturacak kanıtlarım var :mrgreen:
ama yinede bana denk geldi diye misafirperver değildir diyemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar