Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çevremde bu geziye katılacak motorlu arkadaşlar olmasını isterdim ama maalesef yok zaten tek başıma uzun yolculuklara alıştım artık bundada sorun olmaz zannedersem
Lastik malzemelerim tamam ilk gün sabah 05.00 da marşa basıyorum umarım aynı gün aksam Adana da olurum 100-150 km sürüş 10 dakıka mola 5saatte bır yemek molası zannedersem aksam Adana da olurum ertesi gün şafak vaktıylede Adana'dan cıkarım
Evet izin işleri tamam bu pazar saat 05.00 da bır aksilik olmaz ise marşa basıyorum yol hazırlıklarım alış veriş bıtmek üzere son 6 gün hedef 6000-7000 km yapmak plan dahilinde gezmek bu turu sorunsuz bıtırırsem seneye balkanlar ya da orta Asya bu arada tura. Başlamadan önce bır Çanakkale bır de Bursa yaptım deneme mahiyetinde herhalde yılın turkıye içinde en uzun türünü ben yapacağım cbf 150 ile tak başımıza
Sabır sabır ve beklenen gün geldi sabaha karşı beşte marşa basıyorum günler geçmek bılmedi arkadaş stres beklemek delirtti beni motorla uzun yolculuklar hep böyle tatlı bir bekleyiş geçmek bilmeyen günler neyse sabah vira diyelim bakalım
Evet sağolasın nihayet Adana'ya vardım öğretmen evine yerleştim Adana kebap yedim şalgamı içtim gazimpaşa da dolaştım şimdi geldim odama Adana çok sıcak istanbula göre resmen yanıyor son 140 km bir felaketti 810 km geldim rahat rahat son 140 km çok zorladı taplamda 953 km yol yaptım cbf 150 ile kara kızım benı utandırmadı
Gerçekten muhteşem bir performans. Kondisyonunuz yerindeymiş.
Ben 250 km yapayım pert oluyorum .
Gerçi sürekli ara köy yollarını tercih ediyorum belki de ondandır.
Gıpta ettim. Kazasız belasız seyahatinizi bitirmenizi çok istiyorum gerçekten.
abi Malatya'nın misafirperverliğinden ciddi şüpheler oluşturacak kanıtlarım var :mrgreen:
ama yinede bana denk geldi diye misafirperver değildir diyemem