Güneyden Kuzeye İtalya

Harbiden cesaretinizi ve sizi tebrik ediyorum. Bir anda böyle apartopar karar verip gitmek kolay değil. Kıskanmamakta elde değil. Bende motorumu yükseltince yapmayı planladığım turlardan birtanesidir İtalya turu.

Motorunuz bu gezi için yeterince büyük. Hiçbir sorun olmaz.

bsd

Yaw arkadaş, forum insanları italyayı yunanistanı ayak yolu yaptı.:) Ben de artık japonya ya falan gideyim motorla ilk olsun.:cherry:
Tebrik ederim, güzel gezi olmuş.

Güzel gezi olmuş. İlk defa giden için sıkıntılı olsada sizde tecrübe var belli :mrgreen:

Sunumda güzel olunca okuması resimleri incelemesi ayrı bir zevk verdi paylaşım için sağolasın :cat:

Güzel gezi olmuş. Yamuk kule için yazdığınız yazıda kendimi tutamadım. Kahkayı koyuverdim.
O kadar güzel yazmışsınız ki, gezmiş kadar oldum. Fotoğraflarda şahane, darısı başımıza :p

Güzel gezi olmuş. Yamuk kule için yazdığınız yazıda kendimi tutamadım. Kahkayı koyuverdim.
O kadar güzel yazmışsınız ki, gezmiş kadar oldum. Fotoğraflarda şahane, darısı başımıza :p

Evet , o fotoya baktıkça ben de kendime gülüyorum . Fotoları forum için küçültmek zorunda kaldım.

Yaw arkadaş, forum insanları italyayı yunanistanı ayak yolu yaptı.:) Ben de artık japonya ya falan gideyim motorla ilk olsun.:cherry:
Tebrik ederim, güzel gezi olmuş.

Şerefsizim Japonya benim de aklıma geldiydi . Çin - Japonya feribotu kaç para acep ? :mrgreen:

Güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık. Yurtdışında motor sürücülerine saygi vardır

Ben de gitmek istiyorum İtalya'ya motorlu veya motorsuz. :)
Çok güzel gezi olmuş. Maşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar