- Motosikleti
- '13 Inazuma
- Konu Yazar
bugün canım biraz sıkkındı motorla şöyle bi dolaşmaya çıkayım dedim.atladım seyhan 250c ye yollara düştüm.uzun zamandır hayalimde Türkiye nin en büyük doğal tatlısu gölü olan Beyşehir Gölü nü turlamak vardı.fırsat bu fırsattı...
işte rotam:
Beyşehir den saat 1 gibi yola koyuldum çok geçmeden haritada da göreceğiniz yeşildağ belediyesine ulaştım orayı biraz geçince göl seviyesine indim ama yinede göl biraz uzaktaydı...
yolu takip ettikçe göle yaklaşıyordum ve sonunda dibine kadar geldim...
işte güzel bi manzara...
verdiğim haritadada göreceğiniz gibi kurucuovayı geçerken gölden biraz uzaklaştım...
artık memleketimin sınırlarında değildim...
çok geçmeden gçl yine bana merhaba dedi...
daha önümde çok yol vardı...
arkamı dönüp geldiğim yola baktım ve muhteşem bi manzara...
daha sonra gölü terkettim ve ısparta nın şarkikaraağaç ilçesine vardım burda biraz dinlendikten sonra ısparta-konya karayoluna çıktım ve dönüş başladı...
işte gönüş fotoları...
Beyşehir e yaklaşınca daha az önce diğer yakasında olduğum göl yeniden beliriverdi...
evim evim güzel evim...
kaynağını beyşehir gölünden alan termiye dersinin üstüne kurulu köprüden gezime ait son foto...
kısaca çok zevkli bi yolculuk oldu eve geldiğimde saat 4 gibiydi ve yaklaşık 200 km yol kat etmiştim problemsiz bir yolculuk oldu.Beyşehir Gölü gerçekten tam bi doğa harikası fakat sn yıllardaki bilinçsiz kullanım bu gölü tehdit eder duruma gelmiştir.inşallah bu gölü kaybetmeyiz
sevgilerimle...:rendeer:
işte rotam:
Beyşehir den saat 1 gibi yola koyuldum çok geçmeden haritada da göreceğiniz yeşildağ belediyesine ulaştım orayı biraz geçince göl seviyesine indim ama yinede göl biraz uzaktaydı...
yolu takip ettikçe göle yaklaşıyordum ve sonunda dibine kadar geldim...
işte güzel bi manzara...
verdiğim haritadada göreceğiniz gibi kurucuovayı geçerken gölden biraz uzaklaştım...
artık memleketimin sınırlarında değildim...
çok geçmeden gçl yine bana merhaba dedi...
daha önümde çok yol vardı...
arkamı dönüp geldiğim yola baktım ve muhteşem bi manzara...
daha sonra gölü terkettim ve ısparta nın şarkikaraağaç ilçesine vardım burda biraz dinlendikten sonra ısparta-konya karayoluna çıktım ve dönüş başladı...
işte gönüş fotoları...
Beyşehir e yaklaşınca daha az önce diğer yakasında olduğum göl yeniden beliriverdi...
evim evim güzel evim...
kaynağını beyşehir gölünden alan termiye dersinin üstüne kurulu köprüden gezime ait son foto...
kısaca çok zevkli bi yolculuk oldu eve geldiğimde saat 4 gibiydi ve yaklaşık 200 km yol kat etmiştim problemsiz bir yolculuk oldu.Beyşehir Gölü gerçekten tam bi doğa harikası fakat sn yıllardaki bilinçsiz kullanım bu gölü tehdit eder duruma gelmiştir.inşallah bu gölü kaybetmeyiz
sevgilerimle...:rendeer: