Güneşin en güzel battığı yerden selamlar...

Motosikleti
'13 Inazuma
bugün canım biraz sıkkındı motorla şöyle bi dolaşmaya çıkayım dedim.atladım seyhan 250c ye yollara düştüm.uzun zamandır hayalimde Türkiye nin en büyük doğal tatlısu gölü olan Beyşehir Gölü nü turlamak vardı.fırsat bu fırsattı...
işte rotam:
beydu7.png

Beyşehir den saat 1 gibi yola koyuldum çok geçmeden haritada da göreceğiniz yeşildağ belediyesine ulaştım orayı biraz geçince göl seviyesine indim ama yinede göl biraz uzaktaydı...
goruntu365iw9.jpg

yolu takip ettikçe göle yaklaşıyordum ve sonunda dibine kadar geldim...
goruntu366nj6.jpg

işte güzel bi manzara...
goruntu367pi3.jpg

verdiğim haritadada göreceğiniz gibi kurucuovayı geçerken gölden biraz uzaklaştım...
goruntu368yb6.jpg

artık memleketimin sınırlarında değildim...
goruntu369di6.jpg

çok geçmeden gçl yine bana merhaba dedi...
goruntu370uj0.jpg
goruntu371yg4.jpg

daha önümde çok yol vardı...
goruntu372jr5.jpg

arkamı dönüp geldiğim yola baktım ve muhteşem bi manzara...
goruntu374rw9.jpg

daha sonra gölü terkettim ve ısparta nın şarkikaraağaç ilçesine vardım burda biraz dinlendikten sonra ısparta-konya karayoluna çıktım ve dönüş başladı...
goruntu375pf7.jpg

işte gönüş fotoları...
goruntu376sm9.jpg

goruntu377sc1.jpg

Beyşehir e yaklaşınca daha az önce diğer yakasında olduğum göl yeniden beliriverdi...
goruntu378br9.jpg

evim evim güzel evim...
goruntu379mp5.jpg

kaynağını beyşehir gölünden alan termiye dersinin üstüne kurulu köprüden gezime ait son foto...
goruntu380jr2.jpg

kısaca çok zevkli bi yolculuk oldu eve geldiğimde saat 4 gibiydi ve yaklaşık 200 km yol kat etmiştim problemsiz bir yolculuk oldu.Beyşehir Gölü gerçekten tam bi doğa harikası fakat sn yıllardaki bilinçsiz kullanım bu gölü tehdit eder duruma gelmiştir.inşallah bu gölü kaybetmeyiz
sevgilerimle...:rendeer:

ben de konyalıyım. biz de bugün süper bir gün geçirdik. birkaç ay önce 5-6 motosiklet gitmiştij beyşehire. bugün de sabah pilav sonra meramda çay, ve 100km lik bir turla muhteşem bir gezi yaptık. keşke sen de gelseydin yalnız başına neden gittin :) bugün 6 motosiklet 10 kişi toplandık.

Motosikleti
'13 Inazuma
ben de konyalıyım. biz de bugün süper bir gün geçirdik. birkaç ay önce 5-6 motosiklet gitmiştij beyşehire. bugün de sabah pilav sonra meramda çay, ve 100km lik bir turla muhteşem bir gezi yaptık. keşke sen de gelseydin yalnız başına neden gittin :) bugün 6 motosiklet 10 kişi toplandık.

bugün öyle esiverdi aniden planlanmış bişey değildi.inşallah daha birlikte oluruz...:cat:

Bazen böyle yalnız kopup gitmeler,yürek ve motor arkadaşlığını dinlemek ve dinlenmek,dönüp kendini bulmak iyidir insanoğlu için.
Ferahladığınızı hissedip seviniyorum kendimce,
sağlıcakla kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar