Gündoğmuş uçan şelale ve dağlara doğru

bravo güzel gezmişsin tekde olsa geziliyor değilmi? full koruma ilede geziyi pekiştirmişsin yalnız anlamadığım bir şey var bizim köye giden tabela dediğin şey neden tepeyi gösteriyor =)

Valla kıskanıyorum. Antalya'da gezecek ne kadar çok yer var. Çok teşekkürler resimleri için

Tekerine sağlık...:cat:
sağol abi

Aman kardeşim yapmayın böyle.Aldırtacaksınız sonunda Enduro yu:queen:
Al abi sende aslında tam enduroluk yollar ama ne yapalım olmayınca :)

aferim fatih.antalyalı olmama rağmen bu yerleri ilk defa duyuyorum.yaza doğru görmek isterim.
Abi sen gel Alanya ya götürürüm seni oaralara ancak sabah çıkmamız gerek 190-200 km lik bir geziydi aşya yukarı

bravo güzel gezmişsin tekde olsa geziliyor değilmi? full koruma ilede geziyi pekiştirmişsin yalnız anlamadığım bir şey var bizim köye giden tabela dediğin şey neden tepeyi gösteriyor =)
sağol Abi bende sonradan farkettim tabela az devrilmiş ondan

Valla kıskanıyorum. Antalya'da gezecek ne kadar çok yer var. Çok teşekkürler resimleri için
Teşekkürler abi dediğiniz gibi aslında çok gezecek yerler var ama arkadaş da olmadı mı yanında bir yere kadar gidiyorsun

tebrikler fatih kardeşim sayende orayıda gördük arkadaşları toplayıp bir gidelim
bu arada sitede bayağı bir alanyalı varmışız

tebrikler fatih kardeşim sayende orayıda gördük arkadaşları toplayıp bir gidelim

Olmazmı bea :) alanyalı değiliz ama yaşıyoruz :) benim motor yakında hazır olur. güzel bi yere gider kral gibi bi piknik yaparız güneşin alnında denizin dibinde.

teşekkürler salih abi Alanyadaki arkadaşlarıda gezi sayasinde tanışmış oluyoruz inş. hep beraber gideriz

Olmazmı bea :) alanyalı değiliz ama yaşıyoruz :) benim motor yakında hazır olur. güzel bi yere gider kral gibi bi piknik yaparız güneşin alnında denizin dibinde.

evet abi güzel bir gezi yapalım artık tek gezmekten sıkılmaya başladım :(

Vallaha fatihim.. ben mangalkolik bi insanımdır. bana gece mangal yakacaz de gece giderim.
Biraz daha zaman geçsin bakalım da.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
çok güzel gezmişsin,resimlerdeki doğaya hayran kaldım,keşke bende gezebilsem bu şekilde ama iş güçten dolayı vakitsizlik ve ekonomik sebebler bu sene belimizi büktü

çok güzel gezmişsin,resimlerdeki doğaya hayran kaldım,keşke bende gezebilsem bu şekilde ama iş güçten dolayı vakitsizlik ve ekonomik sebebler bu sene belimizi büktü

sağolun kardeş Gündoğmuş tarafları gerçekden güzeldir doğa dağ temiz hava :) aslında maddi durum bizimde iyi değil ama motorla gezmeyi çok seviyorum benzin koyacak param olduktan sonra gerisi boş :D

güzel gezi olmuş,jantları keçedemi parlattın_?

teşekkür ederim jant derken aşyadaki siyahla çevreli yeri diyorsan orjinalden parlak orası
fatih.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar