sağol abiTekerine sağlık...:cat:
Al abi sende aslında tam enduroluk yollar ama ne yapalım olmayıncaAman kardeşim yapmayın böyle.Aldırtacaksınız sonunda Enduro yu:queen:
Abi sen gel Alanya ya götürürüm seni oaralara ancak sabah çıkmamız gerek 190-200 km lik bir geziydi aşya yukarıaferim fatih.antalyalı olmama rağmen bu yerleri ilk defa duyuyorum.yaza doğru görmek isterim.
sağol Abi bende sonradan farkettim tabela az devrilmiş ondanbravo güzel gezmişsin tekde olsa geziliyor değilmi? full koruma ilede geziyi pekiştirmişsin yalnız anlamadığım bir şey var bizim köye giden tabela dediğin şey neden tepeyi gösteriyor =)
Teşekkürler abi dediğiniz gibi aslında çok gezecek yerler var ama arkadaş da olmadı mı yanında bir yere kadar gidiyorsunValla kıskanıyorum. Antalya'da gezecek ne kadar çok yer var. Çok teşekkürler resimleri için
tebrikler fatih kardeşim sayende orayıda gördük arkadaşları toplayıp bir gidelim
bu arada sitede bayağı bir alanyalı varmışız
teşekkürler salih abi Alanyadaki arkadaşlarıda gezi sayasinde tanışmış oluyoruz inş. hep beraber gideriztebrikler fatih kardeşim sayende orayıda gördük arkadaşları toplayıp bir gidelim
bu arada sitede bayağı bir alanyalı varmışız
Olmazmı beaalanyalı değiliz ama yaşıyoruz
benim motor yakında hazır olur. güzel bi yere gider kral gibi bi piknik yaparız güneşin alnında denizin dibinde.
çok güzel gezmişsin,resimlerdeki doğaya hayran kaldım,keşke bende gezebilsem bu şekilde ama iş güçten dolayı vakitsizlik ve ekonomik sebebler bu sene belimizi büktü
güzel gezi olmuş,jantları keçedemi parlattın_?
teşekkür ederim jant derken aşyadaki siyahla çevreli yeri diyorsan orjinalden parlak orası
![]()
Sağol kardeş teşekkürlergüzel yerler güzelde bı gezi olmuş...
sizede teşekkür ederim kardeş şuan tek eksiğim kask birde iyi bir kask aldığım zaman tam olacakTebrik ederim hem kıyafetinle örnek olmuşsun hemde güzel birgezi olmuş![]()