GÜLÜNÜZ...motosiklette havalı korna böyle oluyomuş...

havalikorna7kj.jpg

:mrgreen:
:bestmt:

KESIN KULLANIM KULAVUZUNDA ENAZ 5 TABAK KURU FASÜLYE YEDIKTEN SONRA KULLANIN YAZIYODUR :p AMA RESMİ GORDUKTEN SONRA UC DAKKA BOYUNCA :cyclopsani: DIYE KALDIM

allah iyilini versin.yazdıklarınız manzaradan daha komik.işyerinde millet bu adam ekrana bakıp niye gülüyo kafayımı yedi diyo.

sakın kimse havalı korna taktırmasın .trafik ceza yazar.hele bölesini hiç.... :queen:

abi bunun için koku yapmayan kuru fasulye ve nohutta icad etmek lazım :queen:

abi bunun için koku yapmayan kuru fasulye ve nohutta icad etmek lazım

teror abi acık havada calıcaksın bu kornayı kokuolsa ne olur olmasa ne olur hem bu kornayı kullanacaklarabir cumle solemek istiyorum zaman kotu kolla g.tü

baba bu korna çaldığı anda adamın kulakları patlar yav çabayı düşünsene bi :queen:

motoman sesinden kaçmasalar bile kokusundan yol verecekleri kesin :queen:

valla acayip havalı olmuş bu korna ama tarlabaşından geçerken dikkatli olması lazım

hadi giderken iyide arkadan gelen adam trafikte fark etmedezde kornaya hafif değidirirse işte ben o zaman görürüm havalı kornayı hem önden hem arkdan nasıl çalar onu varın bir siz düşünün

ne bekledım ne cıktı :mrgreen: bıraz abes bır resım ama enteresan adminler silmez umarım açık resim diye :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bu korna bu şekilde kullanılacaksa artçının şemsiye tutması lazım yağmurlu havalarda :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
prometheus işi bırakmış.. kimse kitlemez artık kasmayın kendinizi

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yanlız adamdaki çabaya bravo valla, üşenmemiş bir resim için bu kadar uğraşmış. Helal olsun, bizide güldürdü böylece :)

Yaf anlamadığım niye kırmızı bayrak takmamış tampon mesafesini geçmiiiiiş.Bir düşünün
gece yolculuk yapıyor arkadan gelen araç farketmiyor motorcuda panikten ani bir fren veeeeee kamyonun burnu havalı kornanın ağzı ile akraba yakın derecede, gerisini hayal bile etmek istemiyorum :queen:

burda verilmek istenen ayrıntı şu bu motosiklet speed burst yapabilir nasıl mı korna çalarken borunun ucuna çakmak tutmak gibi :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar