Gültepe Camii Saat 15:00 Necdet abimizi son yolculuğuna uğurluyoruz..

Necdet abimizi son yolculuğuna uğurladık.
Nur içinde yat Necdet abi.

Cenaze namazına yetişemeyen arkadaşlar bayramın üçüncü günü bir buluşma düşünüyoruz. Hem bayramlaşırız hemde Necdet abimizin kabrini ziyaret ederiz.

Dinmeyen (Barış) arkadaşımızada geçmiş olsun umarım kendisinde birşey yoktur..

ben varım erhan :cat:

ben her nekdr tanımasamda kendisini bugun son yolculugunda yalnız brkmak istemedm ve kalabalıktanda anladımki cok sey kaybetmişim tanımayarak..
bayramda tekrar ziyarete gitmek isterim fakat istanbulda olmıcam buyuk ihtimalle
buarada cenaze sırasında ztn herkes ytrnce duygulu ve bitkinken barış abinin kaza haberi geldi bian cidden cok kotu oldu herkes allahtan kndisinde bişey yokmuş lütfen arkadaşlar biraz daha dikkat buara cok fazla kaza olmaya basladı:pale:

barış arkadaşımızada geçmiş olsun şuanda olayı idrak edebildim...
bayramın üçüncü günü yine gelirim bende...

arkladaşlar hepimizin başı sağolsun :pale:

allah kalanlarına sabır versin arkadaşımızada cenneti bahşetsin

birkaç gündür giremiyordum siteye
bilseydim gelirdim bende
allah rahmet eylesin, tanıyanlara sabır versin

Tüm uğraşlarıma rağmen şehir dışında olduğumdan törene yetişememenin hüznünü yaşıyorum:pale: Mekanın Cennet olsun Necdet Kardeşim:pale:

Bende 13:00 gibi orada olanlardandım.. Gerçekten çok seveni varmiş, hocanında soyledıgı gıbı bu kadar kalabalık bı cenaze herkese nasıp olmaz,
bununla gurur duymalı demişti,mekanı cennet olsun geride iki tane çok tatlı evlat bırakmış onlarıda bugun gorebıldım gerçekten çok tatlılardı Allah onlara babalarının eksıklıgını hissettirmesin insallah:salut:.

Evet bende NECDET abiyi tanıyamadıgım için, aranıza katılmakta tanışmakta,gezilere katılmakta geç kaldığım için cenazeden donerken kendıme çok kızdım
oradaydım ama kımseyı tanımıyodum düşüncelerini okudugum ınsanlar yanımdalardı ama kım kımdır bılmıyodum ama duzeltıcez bu durumu :bounce: bi tencereyle tanıstık sagolsun
bıde komtan ı uzaktan gorduk, insallah bi aksılık olmazsa bende bayramın 3. gunu gelıcem.

Gelendende gelmeyendende Allah razı olsun.Dua'nın uzağı-yakını,geçi-erkeni olmaz.Geçde olsa,tekrarda olsa bi daha ediverin kardeşler.
Erhan'cım bayramın 3.günü bende gelirim.

Necdet abiye ALLAHtan Rahmet geride kalanlara sabır diliyorum.ALLAHın Sevgili kuluymuşki bu mubarek gunlerde rabbim yanına Aldı kabul etmesi zor ama herşey bizim için.
PS:Arkadaşlar son zamanlarda siteye cok fazla giremiyorum ama gönlüm sizlerle lütfen kendinize iyi bakın
Barış arkadaşımızada geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.:salut:

boy

Murat, Barış'ın kaza yaptığını ve tanıdığım çekici olup olmadığını sormak için beni aradı. Tam da bizim Turkcell'in önünde kaza yapmış. Necdet abinin vefat haberinden sonra Barış'ın da kaza yaptığını duyunca içim bir kötü oldu. Sonra Barış'ı aradım ve yürüyerek yanına gittim, bizim binaya çok yakın bir yerde düşmüş. Motorun grenajında birkaç kırık dışındapek birşey yok. Neyse ki kayıp düşmüş, çarpışma olmamış...

09102007280ae4.jpg

Super Moderator
barış arkadaşımıza çok büyük geçmiş olsun
umarım yaralanması olmamıştır

Evet bizde duymuştuk o kazayı caminin onunda Allaha sukur bısey yokmus..
Tekrar geçmiş osun :pale:

Yürü bire yalan dünya
Yalan dünya değil misin
Hasan ile Hüseyin'i
Alan dünya degil misin

Ali bindi Düldül ata
Can dayanmaz bu firkata
Boz Kurt ile kiyamete
Kalan dünya degil misin

Tanri'nin Aslan'ın alan
Düldül'ü daglara salan
Yedi kere işsiz kalan
Kalan dünya degil misin

Kurmuş çarkını dönersin
Ne konarsın. ne göçersin
Kalan dünya değil misin

:pale::pale:

Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Yeni okudum ve öğrendim, gerçekten çok üzücü. Sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

yuce mevladan bu hayat dolu abımıze rahmet gerıde kalanlara sabır dılıyorum . mekanı cennet olsun...
bu motor duskunu canavarları sıddetle ama sıddetle kınıyorum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar