Gülmekten Yarılma Garantili Kawasakı Şarkısı

::haapppy:Amanııııııııııııııııııııınn:mrgreen:
Metahandro sen bulursun böle şileri:)

kanka bu ritimle hemen aklıma Ağrı dağın eteği şarkısı geldi onada böle bi klip iyi giderdi :queen:

gülmedimde yarılmadımda acaba bende mı sorun var :)

Ata, abicim sende bir sorun olabilir.

Bu ne ya öldüm gülmekten.... Kavasaki kavasaki do jovurta machina... kavasaki kavasaki... Adam üşenmemiş bir de klip çekmiş. Kaç yılından kalma acaba...

efektler formula1 den alıntı adam kawasaki şarkısı yapmış.
yok bööle bişey yaa:cherry:

hoş,
içinden üç beş kelime anlayabilen varmı? ne diyo acaba merak ettim.
doğaçlama uydurmalarınız da olabilir :p

abi bu süper bişey yaw.tıpkı bizim ajdar gibi ama bunda çikita muz yerine kawasakı var :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Feyk bu şarkı:p 1000RR şarkısı yapsa hit olurdu:queen:

ahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahhahahhahahahahahahahhahahahahahh YEMIN EDERIMM DUKKANI DAGITTIM GULMEKTEEEEEEN =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

mete abi sen bizi güldürdün allah ta seni güldürsün...

buda onların ajdarı sagaliba:mrgreen:

Menım garekterlı abım Bu sarkıyı dunyaya nam salman ıcın kac gayme verdıler :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar