Gülmekten Yarılma Garantili Kawasakı Şarkısı

Mete abi öyle bir zamanda gördüm ki konuyu...Çok fazla moralim bozuk ve canım sıkkındı bi yandan ağlıyorum bi yandanda durup durup gülüyorum hala abi süper ya...Teşekkürler abi:rendeer:Motor sesleri harika bu arada:queen:

len abi nerden bulursun böle şeyleri :queen: Boro Majstorovic seni mahkemeye vercekmiş keko dediin için :p paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Kawasaki Kawasaki sen benim bitanemsin, seninle sollarım 1000RR'ı Fazer'ı,
Kawasaki Kawasaki sen benim sevgilimsin, seninle dans ederim her gece...

uuuhhhh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Süper yaaa mükemmel :mrgreen: :mrgreen:

Koptum :queen:

Kavazaaki değilmiydi yavv bu esasen:silent: Ben öyle biliyordum:)
Şaane kilip Handrom, ama seni oynatsalar estetik anlamda daha bir kavazaaaki olurdu :queen:
Yalınız, hurda arabaların üzerindeki dans performajışı:pale: (şfşff ağzım sulandı yazarkene..) şahane:mrgreen:

Mete abi öyle bir zamanda gördüm ki konuyu...Çok fazla moralim bozuk ve canım sıkkındı bi yandan ağlıyorum bi yandanda durup durup gülüyorum hala abi süper ya...Teşekkürler abi:rendeer:Motor sesleri harika bu arada:queen:

afiyet şeker olsun...:p

Kavazaaki değilmiydi yavv bu esasen:silent: Ben öyle biliyordum:)
Şaane kilip Handrom, ama seni oynatsalar estetik anlamda daha bir kavazaaaki olurdu :queen:
Yalınız, hurda arabaların üzerindeki dans performajışı:pale: (şfşff ağzım sulandı yazarkene..) şahane:mrgreen:

bide sona doğru araba üstünde arkadaki tiplerin dansına dikat et Niv İngilınd paşası sör Muzo:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH ın krosu bunlara jawasaki bile fazla ne gülmesi resmen sinirlendim kulağımın içine etti..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoba tey tey Kawasaki Kawasaki :queen:

Evet...Bayağı tartışılası yönleri olan bir klip...

Güldüm tabi ki.Araba üstündeki denyolara ama...

eywallah sağolasın mete_han abi akşam akşam güldürdün bize allahta seni güldürsün :) ne kırojmanlar var yaa :D

en azından yapmış eskileri yaşatalım bende planet ve jawa için yapayım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar