gülme garantiiii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
feyzullah arslanın gül güldür düşündür adlı kitabından

EŞEKLER ANIRIYOR, TURİSTLER RAHATSIZ OLUYOR
1993-94 yıllarında Fethiye Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakam Vekilliği yaptığım dönemde, Kabakçı Köyü civarındaki bir otelin bayan sahibi, bir dilekçe ile yanıma gelerek otelin civarındaki eşeklerin sık sık anırdığını ve bundan turistlerin rahatsız olduğunu bildirerek konunun önlenmesini istedi. Ben de gayet doğal olarak dilekçeyi Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliği’ne havale ettim.
Karakol, PTT Karşısı alt katta, İlçe Emniyet Müdürlüğü makamı da üst kattaydı. Bayan, dilekçeyi götürdükten 5 dakika sonra Karakol Amiri Başkomiser bana telefon açarak:
-Müdürüm, bir dilekçe havale etmişsiniz, eğer bana kızmaz ve müsaitseniz sizinle görüşmek istiyorum, dedi. Ben de tamam gel dedim.
Hemen telaşla gelen Başkomiser: “Müdürüm, çok özür diliyorum, 50 yaşından sonra eşeklerle mi uğraşacağım? Hem eşekler benim sözümü dinler mi? Bıktım bu kadından, Kabakçı Köyü’nün eşeklerine çoban mı olacağım ben?” diye serzenişte bulundu. Ben de ikaz ve ikna ederek eşek sahiplerine tebligat yapmasını, eşeklerine sahip olmalarını istemesini söyledim.
Başkomiser cevapladı: “Müdürüm kızmazsanız ben ona kesin bir çözüm bulacağım, müsaade eder misiniz?” diye bana sordu. Ben de “Neymiş bakalım çözüm?” diye sordum. Başkomiser: “Müdürüm, bayana diyeceğim ki, küçük bir yuvarlak bidon al, 2 kg. zeytinyağı al, bir de boya fırçası al. Bidona koyduğun zeytinyağını fırça ile eşeklerin kıçına sür. Eşek anıracağı zaman kıçını sıkamaz, dolayısıyla nefesi ağzından değil kıçından çıkar ve anıramaz, turistler de rahatsız olmaz. İşte ona kesin çözüm, ne olur bana müsaade edin, ben bu formülü önereyim” dedi. Ben de başkomiseri rahatlatmak amacıyla kerhen “olur” dedim.
Biraz sonra otel sahibi şikayetçi bayan “Terbiyesiz, ahlaksız, bana ne diyor” diye bağırarak odama girdiğinde, başkomiserin gerçekten de bana anlattıklarını aynen bayana aktardığını anladım.

peki essek agzından değilde kıcında nanırırsa nasıl bi ses cıkar sizce?????
agzından cıkan anırma sesı kıcından cıkarsa duymak ıstemem yanııı :queen: :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar