çok yazık olmuş, ALLAH rahmet eylesin :salut:
ayrıca bi konudaki fikrimi sizlerle paylaşmak istiyorum.bence motosiklet ehliyeti almak için yaş sınırının 20 olması lazım."bu arkadaşımız sana göre 19 yaşında olduğu için öldü demekki" gibi bi düşünce oluşmasın sakın....
ben etraftaki 18 lik gençlere bakıyorum da ezici bi çoğunluk hayatın anlamını hala anlayamamış.nerde ne yapması gerektiğini bilmiyorlar, çok bilinçsizce davranışlarda bulunuyorlar (cahillikten olsa gerek).motosiklet otomobil gibi değil, üstüne bindiğinde insanda sürat yapma isteği uyandırıyo, ayrıca kullanması otomobile göre çok daha fazla dikkat gerektiriyor ve bu koşulların üstüne bi de cehalet eklenince kaza kaçınılmaz oluyor.18 yaşında bi insan ne kadar bilinçli motosiklet kullanabilir bi düşünün, bence yaş sınırının 20 olması her bakımdan çok daha ii olurdu.2 sene az bi zaman değil, hele o dönemlerde 2 sene de çok şeyler öğreniliyor.
not:bu yazdıklarımın ölen arkadaşla kesinlikle ilgisi yoktur.ben sadece ehliyet yaşıyla ilgili olarak fikrimi belirtmek istedim.zaten yazdıklarım anlaşılmıştır sanıyorum.
saygılar