Güle güle Dilek

ALLAH rahmet eylesin. Kalanlara da sabır ihsan eylesin. Okurken tüylerim diken diken oldu ..... Çok üzüyor böyle haberler beni ...

çok üzüldüm...Allah rahmet eylesin.Anasına babasına sevenlerine sabırlar versin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok genç be :salut:
Sen neden daha kursunu bitirmeden, daha eğitimini tamamlamadan niye binersin be güzelim :pr:
Arkadaşlar lütfen 'ben yaparım' 'bana bişey olmaz' demeyin, ölüm Allah'tan zaten ama arkanızda kalacakları da düşünün..

Ah be içim yandı valla sabah sabah..

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin... Çok zor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin gencecik taptaze hayat dolu bir gencin ölümü çok zor...

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır ihsan eylesin.

...

Böle durumlar da söz boğaz da kalır bir yumruk gibi olur ya ben de aynen öLe oldum. aLLahtan rahmet geride kaLanLara başsağlığı dilerim.

Allah rahmet ve magfireti ile cennetini nasip etsin insallah..
Geride kalanlarına da sabır ihsan eylesin.

Amin..

Allah rahmet yelesin sevenlerine sabır.Bugun gazetede okudum bende cok kotu oldum.Umarım bu son olur

Çok genç burada okuduğum en üzen vefat haberiydi Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum....

Çok genç be kardeşim.Allah rahmet eylesin.Giden geri dönmezde kalanlarada gidişiyle nasihat eder.Ne olur dikkatli olalım kardeşlerim.

hayır yaa.:salut:
Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin.

Moderatör (forrap)
Allah rahmet eylesin.Çok genç daha,ölüme yakışmayacak kadar genç...Ailesine sabır diliyorum.

Genç kız motosiklet kurbanı oldu !

Bu başlığa takıldım yalnız.Buram buram motosiklet düşmanlığı kokuyor.Motosiklet durduk yerde kimseyi öldürmez,bu yüzden "motosiklet kurbanı olmak" biraz garip bir cümle kurgusu.O kadar trafik kazasında arabanın içinde can veren varken "Genç kız araba kurbanı oldu" diye bir başlık yazmazlar ama olay motosiklete gelince:farao:Neyse konu bu olmadığı için çok uzatmak istemiyorum...

Mekanı cennet olsun...

Kaderdir...Ölüm enteresan bir kurgudur. 1 saniye önce yada sonra olay yerinde olsa yaşıyor olurdu. 1 dakikalığına oturup düşünelim nerdeyiz? Neden yaşıyoruz? Neden ölüyoruz? Nasıl yaşıyoruz? Nasıl ölüyoruz? Hepimiz çok dikkatli olalım ölüme sebep olmak istemiyorsak. Kendi ölümümüz dahil. Bu beden bize emanet edildi ona iyi bakalım. Kızımıza Alaah rahmetini esirgemesin yattığı yer cennet olsun yüreğim parçalandı. Evladı olan anlar. Unutmayın arkadaşlar biz de birilerinin evladıyız. Ne olur biraz daha dikkat... Biraz daha...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin en çokta babasına versin. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar