Güçlü'den ...

merhaba güçlü,
en kısa zamanda motorunun sesini duymak istiyorum (egzosun varsa tabi). benimkinden daha kaliteli gelirse benimkini satacam. :cherry: :mrgreen:

güçlü...:abiler ablalar ben geldim hoşgeldiimmmm...ahana buda motorlarım...hehehehe(cem yılmaz gülüşü).....

mete_han...:hayatım hoşgeldinde gözümüze soktun motorları...tamam harleyin varsa var...napalım yani...

güçlü...:gülüm senin bir motorun bile yokk...nıhhhaaaa..hhahahaha...vurun motorsuza...atın bu zibidiyi siteden...emrediyorum sizlere....site yöneticisi uyuma...

mete_han...:aşkım şöyle gelsen sen bi...motorların nerde balım...

güçlü...:garajda....

mete_han...:al sana motor...bammm...gümm....dannnn....

güçlü...: böğhühğhühühğü napıyon lan manyakkkk...ühühühü motorlarımı parçalıyolar...huuu...yetişin komşular...getti harleylerim...neyse bok gibi param var...babam harley davıdsonun fabrikasını satın alır... :queen:

2 ay sonra...motosiklet.net'den ziyaretçiler Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarında eski bir dostu görmeye giderler......

hoşgeldin güçlü... :rendeer:

Colakoglu' Alıntı:
merhaba güçlü,
en kısa zamanda motorunun sesini duymak istiyorum (egzosun varsa tabi). benimkinden daha kaliteli gelirse benimkini satacam. :cherry: :mrgreen:

:) her 2 motorda da orjinal Harley'nin Tuning firması olan Screaming Eagle'ın stage3 egzoz kitleri var , bazı bankaların alarmlarını rahatlıkla çaldırabiliyorsunuz .

* tüm hoşgeldin mesajları için tekrar teşekkür ederim

hoşgeldin güçlü, yalnız dikkatimi çekti kasklarını gösterdin ama o kasklar klasik motora gitmezki, harley leri o arailerle mi kullanıyosun :silent: :mrgreen:
Bu arada çolakoğlununda dragstarı var. Onun motor da araba alarmlarını öttürüyo ama sen banka alarmı diyosun :silent: . merak ettim şimdi. egzostun arkasında dursam ölürmüyüm acaba :silent:

Motosikleti
Su Motoru
mete_han, abi sen hastasın :). Guclu, sende hoşgeldin ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olmuşsun :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guçlu, hoşgeldin :king:

senide en kısa zamanda organızasyonlarda aramızda görmek isteriz :rendeer:

tekrar teşekkür ederim , tabi bende organizasyonlarınıza katılmayı canı gönülden isterim :)

HOG'a üyeyim , eğer vakit olursa katılmayı düşünüyorum , biraz iş temposu yoğun bu aralar .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar