Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba güçlü,
en kısa zamanda motorunun sesini duymak istiyorum (egzosun varsa tabi). benimkinden daha kaliteli gelirse benimkini satacam. :cherry: :mrgreen:
güçlü...:gülüm senin bir motorun bile yokk...nıhhhaaaa..hhahahaha...vurun motorsuza...atın bu zibidiyi siteden...emrediyorum sizlere....site yöneticisi uyuma...
mete_han...:aşkım şöyle gelsen sen bi...motorların nerde balım...
güçlü...:garajda....
mete_han...:al sana motor...bammm...gümm....dannnn....
güçlü...: böğhühğhühühğü napıyon lan manyakkkk...ühühühü motorlarımı parçalıyolar...huuu...yetişin komşular...getti harleylerim...neyse bok gibi param var...babam harley davıdsonun fabrikasını satın alır... :queen:
2 ay sonra...motosiklet.net'den ziyaretçiler Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarında eski bir dostu görmeye giderler......
merhaba güçlü,
en kısa zamanda motorunun sesini duymak istiyorum (egzosun varsa tabi). benimkinden daha kaliteli gelirse benimkini satacam. :cherry: :mrgreen:
her 2 motorda da orjinal Harley'nin Tuning firması olan Screaming Eagle'ın stage3 egzoz kitleri var , bazı bankaların alarmlarını rahatlıkla çaldırabiliyorsunuz .
* tüm hoşgeldin mesajları için tekrar teşekkür ederim
hoşgeldin güçlü, yalnız dikkatimi çekti kasklarını gösterdin ama o kasklar klasik motora gitmezki, harley leri o arailerle mi kullanıyosun :silent: :mrgreen:
Bu arada çolakoğlununda dragstarı var. Onun motor da araba alarmlarını öttürüyo ama sen banka alarmı diyosun :silent: . merak ettim şimdi. egzostun arkasında dursam ölürmüyüm acaba :silent: