- Konu Yazar
celikat konuya bekleniyor... :mrgreen:
hahahaha baya bı guldum ya sımdı gelır sız anca oyunda teker yaparsınız fakirler der asagılar bızı![]()
hocam ben yogun bır sekılde gecen seneye kadar ps3 de online gt5, gta4 ve call of duty ve benzerı oyunları oynuyodum ama modem degıstırdım cısco nun bır modemını kurdum ama bı turlu makıneyı uyduramadım kablo ıle baglanıyorum ama oda hep arızalanıyo kablo ezılo kırılıyo falan bende artık oynamıyorum oynasaydım kesın takılırdık.Online ve PS3'te oynuyorsanız oynamak isterim hocam PSN kullanıcı adınızı verin ekleyelim oynayalım![]()
hahahaha baya bı guldum ya sımdı gelır sız anca oyunda teker yaparsınız fakirler der asagılar bızı![]()
Bu konuyu görmeden önce '' yamaha mt-125 avrupa satış fiyatı 4590 avro.. '' baştan sona okudum. Eğer bu konu hakkında '' celikat'' adlı kullanıcıyı ön planda tutup;
'' hahahaha baya bı guldum ya sımdı gelır sız anca oyunda teker yaparsınız fakirler der asagılar bızı ''
'' celikat konuya bekleniyor...''
Bu cevapları veriyorsanız bence yanlış yapıyorsunuz. Adam orada kalkıp ters bir şey söylememiş. Bilmiyorum ne düşünerek bu şekilde cevap verdiniz ama benim de eksiğim yanlışım varsa özür dilerim . Eksik veya kaçırdığım bir şey varsa da açıklamasını isterim takipteyim.
dostum emin ol ben de tarafsız olmaya çalışırım hep, bu söylenenlere karşı ipimle kuşağıma bakıp geçiyorum. herkes biliyor kendini sonuçtaAbi versene konu başlığını veya linkini sana zahmet, geçen muhabbetleri çok merak ediyorum.. Tşkler bu arada dönüş yaptığınız için..
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:32 ----------
Evet buldum o konuyuda sonuna kadar inceledim.. Tarafsız kaldım bütün cevaplara ama yine yanlış bence, Kışkırtmaktan başka bir şey değil bu.
Arkadaş sonradan görme galibaPek tanımıyorum kendisini ama söylediklerinize göre
çelikat dostumuz bazı başlıkların altında alalade "siz hayatınızda hayabusa mı gördünüz? ben biniyorum" demesi, konuşmalarının sadece bir bölümü olduğu için böyle bir tepki alıyor
yoksa kimsenin onunla bi sıkıntısı yok. onun bizimle var çünkü kendisinde hayabusa var![]()
Bu konuyu görmeden önce '' yamaha mt-125 avrupa satış fiyatı 4590 avro.. '' baştan sona okudum. Eğer bu konu hakkında '' celikat'' adlı kullanıcıyı ön planda tutup;
'' hahahaha baya bı guldum ya sımdı gelır sız anca oyunda teker yaparsınız fakirler der asagılar bızı ''
'' celikat konuya bekleniyor...''
Bu cevapları veriyorsanız bence yanlış yapıyorsunuz. Adam orada kalkıp ters bir şey söylememiş. Bilmiyorum ne düşünerek bu şekilde cevap verdiniz ama benim de eksiğim yanlışım varsa özür dilerim . Eksik veya kaçırdığım bir şey varsa da açıklamasını isterim takipteyim.