nasil yani caktirma derken :sbalata çaktırabilirsin hocam.ben mz de öyle yapmıştım
Lucas uyarmi hyosunglşara peki bilgin varmi?sakın haa.kesinlikle çaktırma.git markalı bi balata al için rahat olsun.lucas tavsiye edilir.
5 ytl?hyosung?cin miymis motosikletim?arkadaşım hyosunglara balata caktıramazsın cünkü disk frendir kampanalı değildir mz in arka fren kampanalı olduğu için caktırılmış balata konusuna gelince cin can con ların hepsinin disk kalipperleri aynı balataları da aynı 5 ytl ver değiştir ğitsin bir şey olmaz bizim arkadaşta öyle yaptı hiç sorun yok kolay gelsin
arkadaşım hyosunglara balata caktıramazsın cünkü disk frendir kampanalı değildir mz in arka fren kampanalı olduğu için caktırılmış balata konusuna gelince cin can con ların hepsinin disk kalipperleri aynı balataları da aynı 5 ytl ver değiştir ğitsin bir şey olmaz bizim arkadaşta öyle yaptı hiç sorun yok kolay gelsin
bu uc kaliteyi nasil anlayacagiz peki? senin bir bilgin varmi bu konuda mesela seninkinde ambalajin rengi vs?ne biliyim bana en dusuk kalitede olani en kaliteli fiyati ile itelemesinler sonra :Smzci disk fren balatalarıda artık çakılıyo.yani çakma kelimesi aşina kaldığı için öyle söylenio aslında yapıştırılıyo.fakat ben hiç tavsiye etmem arkadaşım burgmanına yaptırdı 2 gün sonra gitti orjinalini aldı.yani bunlar geçici çözümler.ıslanınca tutmaz araya bişi girse diski çizer.lucasın uygunu varmı bilmiyorum.sormak lazım.ama 3 kalite oluyo muhabbetini bende duymuştum.ben 2 takımını 60a aldım ama çok çok memnunum.orjinal balatamdan daha iyi.
disk fren sisteminin balatası çakılmıyormuymuş :mrgreen: