gt250r orjinalden iyi marka balata lazım

Arkadaslar servise gittim ama bana 220 ytl ye takariz dedi yuh yaw bu normalmi? komple gt250r fren balatasi 220 ytl?

lutfen bilen varsa yardimci olsun bana acil hyosung fren balatasi on ve arka kopmple lazim...tatile cikicam iyi ve uygun fiyata satan neresi var? s&t kanunide uyanik aradim fiyat vermiyolar bana siparis edicez motoru getir diyo ee fiyat vermeden ne is bu?

lutfen bilen varsa yardimci olsun bana acil hyosung fren balatasi on ve arka kopmple lazim...tatile cikicam iyi ve uygun fiyata satan neresi var? s&t kanunide uyanik aradim fiyat vermiyolar bana siparis edicez motoru getir diyo ee fiyat vermeden ne is bu?

globalın kendi sitesinde

GT 250R Fren Balatası (59301HP9500) 20,00 $ diye

kuralkanın kendi sitesinde

FREN BALATA GT250-GT250RRT125D 1 1 1 16,76 $

olarak görünüyor ama bunlar hiç bi zaman normal fiyatları değil bu fiyatlardan satılması gerekirken...

önde iki arkada bir balata var balata başı 20 ytl işçili alan yer biliyorum..
yani
20x3:60$ : 120ytl
3x20 ytl işçilk :60 ytl
sonuç 180ytl

sizin servis biraz insafsızmış bunlar böyle işin düştümü fena..:)

hocam iyi bir balatacıya git çok çok 10-20 liraya çaktırırsın.o kadar para vermene gerek yok.hala yapmadınmı.
madem güvenemiyorsun bi kaç balatacı gez fikir al olurmu diye.arabalarda kampanamı var.

hocam iyi bir balatacıya git çok çok 10-20 liraya çaktırırsın.o kadar para vermene gerek yok.hala yapmadınmı.
madem güvenemiyorsun bi kaç balatacı gez fikir al olurmu diye.arabalarda kampanamı var.

buralarda o isi yapan yok sanirim cakma balata yani...varsa kimler yapar oto sanayisinemi bakayim?

bence mutlaka vardır oto sanayi sitesi varsa oraya bak.oto balatacıları vardır mutlaka

bence mutlaka vardır oto sanayi sitesi varsa oraya bak.oto balatacıları vardır mutlaka
ilgin ve yardimlarin icin cok tesekkurler diger arkadaslarada tesekkur ediyorum bugun balatalari soktuk sapasaglam cikti servisine gittigimde bana 3 haftalik omru var demislerdi yagi biraz az ama gider dedi nihat abim :) yani para cebimde verdiginiz bilgiler hafizamnda kaldi su an icin :)
su an icin dedim cunku kafayi biyere carpmassak Allah muhafaza :)daha once bisiklette vukuatliyimde 3 gun hafizami yitirmisdim kafayi asfalta carpip :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar