toros' Alıntı:
Motosiklet alım satım sitelerindeki 500-1000 km arasındaki satılık hysung ilanları yeterince açıklayıcı bu konuda.
arkadaşlar benin anlamadığım mevzu yeni nesil motorları alırken neden daha motoru almadan hemen satışı konusundaki düşüncelere kapılıyosunuz , neymiş CBF daha iyi gidermiş piyasası çokmuş falan filan , evet CBF piyasası çok olan bi motor ama bunda en önemli etken kurye arkadaşlarında bu motoru tercih etmesi !
motor zevk meselesidir beğendiğiniz motoru sırf satarken 300-500 daha az zarar ediyim diye almayıp başka piyasada tutunmuş markayı tercih edenleri anlamıyorum , amaç nedir yani illaki belli bi süre sonra büyütmekmi,o zaman hiç 250 cc alma biriktir paranı 600 al daha az zarar etmiş olursun,almadan adamın gönlü 600-1000 cc motorlarda altındaki motorlarda işini görmüyomu sonuçta bu işin sonu yok en iyisi binmekten zevk alıcan motora binmek...
daha çabuk satılır düşüncesiyle alıcaksın CBF sonra gözün GT'de kalıcak keşke bunu alsaydım gibilerinden bideki GT'nin piyasası oturmadı daha oturduktan sonra büyük ihtimalle CBF'den daha pahalı olucaktır 2.eli bile....