gt 250 naked icin performans eksoz istanbul

sahıbınden de bırden cok ılan var ama 250 tl ye kadar hemen hepsı aynı bılgısı olan varsa ???

250 CC motordan ne sesi bekliyosunuz yahu.Takanların hiçbirinden hoş kulağa güzel ses gelmiyor.600 lük 1000 lik sesi alamazsınız.Paranızı boşa heba etmeyin.Gene siz bilirsiniz tabi,para sizin.

kardesım atasehırde nınja 250 r da gıderken gordum sesı ınanılmaz farklıydı haklısın amacım 600 luk veya 1000 lıgın sesı deıl ama yınede tatlı bı tını pesındeyım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

[/

Gördüğüm çoğu hyosungda kaş yapayım derken göz çıkarmışlar çünkü.Çok berbat ses çıkarıyolar.SON ÇİKAN 100 LÜK CUBLARIN BİLE ORJİNAL EKSOZLARI DAHA GÜZEL SES VERİYOR.Çok tok.İnşallah istediğin gibi bulursun.

600 lük 1000 lik sesinden kastınız nedir? Aynı motor tipine sahipse benzer sesler alacaklardır. Ve Ninja veya hyo dan gayet güzel sesler alınabilir.
Eğer kastınız sıra 4 ise, sıra 2 yi veya v motor sesini neden sıra 4 e benzetmeye ve motorlardan o sesi almaya çalıştığınızı merak ediyorum.

--- 2. el orijinal egsozunu bulabilirsen ve onu açarsan tok ve güzel bir ses alabilirsin.

Bizim V Twin motorlarda referans termignoni olmalıdır.. Sıralı 4 sesi almanız imkansızdır.. Birde sormak istediğim motorda kompresyon yaptığınızda gelen çat çut pat küt seslerini nasıl yok ederiz? orjinal egzozu açmak mı? O seslerden kurtulacağımı bilsem egzozu komple çıkartırım :)

Bizim V Twin motorlarda referans termignoni olmalıdır.. Sıralı 4 sesi almanız imkansızdır.. Birde sormak istediğim motorda kompresyon yaptığınızda gelen çat çut pat küt seslerini nasıl yok ederiz? orjinal egzozu açmak mı? O seslerden kurtulacağımı bilsem egzozu komple çıkartırım :)

egzozun açıksa o sesleri daha çok alırsın...

birde buji tırnak açıklığı çok az ise..hava ve sübap ayarını söylemeyeceğim..

http://www.youtube.com/watch?v=YNSHcbOP67Q

evet 600 lük sesi cıkmaz ama subarumsu mustangımsı ducati diavelimsi bi ses cıkabiliyormuş :queen: ben beğendim

ama videoda bulunan motor zaten 600'lük hocam :p

bu motordan alabileceğiniz en korkunç ses susturucu sökerek alınandır ama o da bolca küfür öfke ve şiddet içerir=P

[YT]O2FtZmsWBCI[/YT]

bence Ixil'in Lx2 modeli bizim motorlarda olduka iyi ses verir.

l2x.jpg

kastım emre arkadasa bıraz derdımı anlatabılmektı v motordan 600 4 sılındırlı makına sesı sadece ruyalarda gorulur herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar