Aleyküm selam kardeşim vağrol, cümlemizin bayramı mübaret olsun.
Yıllar önce 2009 model Gsxr almıştım, limited edition beyaz, bayılmıştım gördüğümde severek aldım. O sıralar 600rr da limited edition mavi beyaz, siyah bir motosiklet çıkartı o biraz kafamı çeliyordu ama iki modelide kullanmadan gsxr gidip aldım. O zaman 19.500 TL almıştım daha 3.200km de yatması, kalkması olmayan bir motosiklet, büyüklerimizde 1000rr r1 vb modeller vardı 600cc bir tek ben olmama rağmen yoshimura egzozum ile en çok ses benden çıkardı.

Riva'a giderdik beraber bende mono kapak (mono kapak benim için görsel olarak önemli) motosiklet beyaz herkes motosikletlere bakar, sonra döner benimkine bir daha bakardı, güzeldi renk uyumu duruşu abartı bir şey yoktu üstünde sade ve güzeldi. Bir sezon kullandım ve bir kere olsun beni pişman etmedi aldığıma, daha sonra bir arkadaşım bu limited edition 600rr dan aldı, şişliden beykoz'a kadar değiştik motosikletleri valla o zamana kadar 600rr kullanmamış olan ben kullanmadığım için de kendime dua ettim, 600rr çok rahatsızdı, sele tahta gibi konfor yok vs... kendime 600rr tofaş gsxr mercedes diyordum.

(600rr sahibi arkadaşlar yanlış anlamasın kişisel fikrimdir bunlar) Mod konusu ABC olarak 3 farklı modu vardı ben alırken bunu bilmiyordum bile inanki aylar sonra öğrendim ABC modunu.

Bu modları çok kullanmadım açıkcası ama sert kış şartların da veya motosiklete binmek isteyen arkadaşların olduğu zaman en düşük mod işini iyi yapıyor, parça servis konusun da bir şikayetim yoktu gerçi servis ile çok bir işim olmadı ama şu kadar bekle bu kadar para gibi sorunlar da yaşanmadı açıkcası. Genel olarak frenleri kötü diyorlar doğrudur da ben o zamanlar 18 yaşındaydım çokta amanda aman kullanmadığım için fren bana yetiyordu.( çelik fren hortumu vardı )Üzerinden yıllar geçti çok bir anım yok aklımda ama kötü bir şey hatırlamıyorum, aktif kullanan arkadaşlar daha iyi ve detaylı bilgiler verecektir. Benim hatırladığım kesin olarak 3 şey var;
1: Görsel olarak beni çok mutlu ediyordu.
2: Acayip rahattı, zerre rahatız olmuyordum kullanırken.
3: 3. vitese kadar sara sara çıkardı, hep yüzümü güldürdü.
34 FB plakalı bir motosikletti ümraniye den bir arkadaş aldı benden 21.500 TL okursa ona da selam olsun, adını hatırlıyamadım ama evli çoluk, çocuk sahibi bir abiydi.