GSR600 ler bulusuyor..11 MAYIS

Şu organizasyonu İzmir'de bir türlü gerçekleştiremedik. Forrap ta askerde artık...:pale:

forrap a simdiden hayırlı teskerekler rigel okadar ugrastım ben biliyorsun gene de izmir grubu toparlanamadınız

hallettim gibi aksma alıcam

Degerli arkadaslar sizlerden ricam

bulusma noktalarına verilen zamanlardan en az 2-3 dakika once orda olmanız.Bu sayede arkadan gelen grup la beklemeden toplaya toplaya kahve dunyasına kadar ZAMANINDAgelirsiiniz mumkunse (dayanabilirsiniz umarım) kimse birseyler atıstırmasın kahvaltı diyorum acık bufe diyorum
10.00da Cevizlibağ E-5 üzerinde otobüs duraklarına gelmeden hemen önce sağdaki geniş açıklık
10.10da Metin Ve Sacit'in durumuna göre yine E-5 üzerinde Eyüp otobüs duragı
10.20de Sami Ali Sami Yen stadını hemen geçince Tekel önü
10:30 Fenerbahçe kahve dunyasından hareket

Gezi programımız dahilinde 1 depoya yakın (belkide fazla ) yakıta ihtiyacımız olucak aynı zamanda kontrol edilmesi gereken lastik havalarını da (tek surucu on arka 36-yolculu on 36, arka 42 psi) en gec cumartesi aksamından kontrol edip eksiklerinizi tamamlayın. LUTFEN PAZAR GUNUNE BIRAKMAYIN

Son sekliyle program

11:00-11:30 baslangıc saati: Tuzla Rainbow48 acık bufe kahvaltı (20+5)

---- kahvaltıyla Gp baslama saati arasında sure olması durumunda karting (pendik)

14:30 caddebostan chicken last stop (cadde ustu polenezin yanı) GP (20+5)

18:00 anadolu kavagı yorgos kalesi aksam yemegi (20+5)

--- arzu edilirse dagılmadan once son bir cadde turu ve starbucks yada kahve dunyasında kahve

Son düzenleme:
11 Mayıs gezi resimleri

11 mayıs GSR600 ler bulusuyor gezi resimleri

Targus' Alıntı:

sezer' Alıntı:

çok güsel bir gezi oldu...ahh ozan ahhh .... bütün ayarlamaları çektin ama sen gelemedin :salut:

Güzel bir gündü gerçekten elit bir grup; katılanlara tekrar teşekkür ediyorum yakında ItalıaGSR organizasyonunu geçiceğiz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar