GSR600 ler bulusuyor..11 MAYIS

ne demek efeniimm, sizleri de aramızda görmek isterizz :mrgreen:

yesim hanım varma can ın ustune bukadar bak ne dicem sanada bir GSR alalım emreyle kafa kafaya gidersin hatta 3 boy sen gecersin ;)

Anketinizde bir şık daha olmalıydı bence.GSRem yok ne yapıyım katılamıcam şıkkı :pr::salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yesim hanım varma can ın ustune bukadar bak ne dicem sanada bir GSR alalım emreyle kafa kafaya gidersin hatta 3 boy sen gecersin ;)

Bendeki potansiyelin bir sen farkındasın demek ki :mrgreen: Sağol ama ben bir rr alıp farkı 6 boya çıkartmayı düşünüyorum :queen: Hıı bi de kg avantajından ötürü kalkışta 1 boy da fazladan var tabii :queen:

Rüya görme uleyn:p alırım anahtarını:bounce:
:queen:

şşşşaaaaşşşşııırrrrdddııımmm :bounce:

Son düzenleme:
Bendeki potansiyelin bir sen farkındasın demek ki :mrgreen: Sağol ama ben bir rr alıp farkı 6 boya çıkartmayı düşünüyorum :queen: Hıı bi de kg avantajından ötürü kalkışta 1 boy da fazladan var tabii :queen:

RR ve sen ??

bence yine honda olsun ama today yeterli sana :)

tırtır gezersin işte ne güsel :p

baktın motor yavaş kalıyo, emre çeker seni :queen:

RR ve sen ??

bence yine honda olsun ama today yeterli sana :)

tırtır gezersin işte ne güsel :p

baktın motor yavaş kalıyo, emre çeker seni :queen:

ccaaaannn pıtır pıtır gezdiğin günleri ne çabuk unuttun şekerim :mrgreen: kankanı kollayacağına cık cık cık :cyclopsan hiç ummazdım senden :p

ccaaaannn pıtır pıtır gezdiğin günleri ne çabuk unuttun şekerim :mrgreen: kankanı kollayacağına cık cık cık :cyclopsan hiç ummazdım senden :p

ben seni düşündüğüm için, uçup gitme diye öyle dedim :p

sen takıldığıma bakma, hep destek tam destek :cat:

abilerim resimde gördüğüme göre biraz alkol almışız. Alkol aldıktan sonrada siz o halde motormu sürdünüz? sizce yanlış birşeyler yokmu burda?

abilerim resimde gördüğüme göre biraz alkol almışız. Alkol aldıktan sonrada siz o halde motormu sürdünüz? sizce yanlış birşeyler yokmu burda?

ben gerçi o gezide yoktum ama, sadece 1 kadehle sınırlı olup keyif içinmiş... yoksa 2 teker veya 4 teker kullanırken ALKOL almaya karşıyız...

:rendeer:

herkez ilk basta aynı tepkiyi veriyor alkollu motor kullanmaya hepimiz karsıyız sadece gezilerde nadiren de olsa sembolik olarak 1 er kadeh iciyoruz zaten yaklasık 2 saati bulan yemek sohbetinde etki sozkonusu dahi olmuyor genede tesekkur ederim senin gibi gercek dostların olması guzel :rendeer:

Rüya görme uleyn:p alırım anahtarını:bounce:
:queen:

emre olum sen yalan oldun :queen: sen makinaya bi kamera koyda yesim onde uzarken yakalaya bilirsen bi kac kare yakala :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
:rendeer:

herkez ilk basta aynı tepkiyi veriyor alkollu motor kullanmaya hepimiz karsıyız sadece gezilerde nadiren de olsa sembolik olarak 1 er kadeh iciyoruz zaten yaklasık 2 saati bulan yemek sohbetinde etki sozkonusu dahi olmuyor genede tesekkur ederim senin gibi gercek dostların olması guzel :rendeer:

emre olum sen yalan oldun :queen: sen makinaya bi kamera koyda yesim onde uzarken yakalaya bilirsen bi kac kare yakala :queen::queen::queen:

ozan süpersin sen yaa aklımdan geçenleri mi okuyosun nedir :queen:
yalan olcek bi surum yok ayrıca :) son çırpınışları ondan böle agresif davranıyo yoksa ben biliyorum onu :mrgreen:

Fantaziler gırla bakıyorum Ozan Bey:p

Çocuk ileri görüşlü bikerem :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar