yesim hanım varma can ın ustune bukadar bak ne dicem sanada bir GSR alalım emreyle kafa kafaya gidersin hatta 3 boy sen gecersin![]()
yesim hanım varma can ın ustune bukadar bak ne dicem sanada bir GSR alalım emreyle kafa kafaya gidersin hatta 3 boy sen gecersin![]()
Rüya görme uleynalırım anahtarını:bounce:
:queen:
Bendeki potansiyelin bir sen farkındasın demek ki :mrgreen: Sağol ama ben bir rr alıp farkı 6 boya çıkartmayı düşünüyorum :queen: Hıı bi de kg avantajından ötürü kalkışta 1 boy da fazladan var tabii :queen:
RR ve sen ??
bence yine honda olsun ama today yeterli sana
tırtır gezersin işte ne güsel
baktın motor yavaş kalıyo, emre çeker seni :queen:
ccaaaannn pıtır pıtır gezdiğin günleri ne çabuk unuttun şekerim :mrgreen: kankanı kollayacağına cık cık cık :cyclopsan hiç ummazdım senden![]()
ben seni düşündüğüm için, uçup gitme diye öyle dedim
sen takıldığıma bakma, hep destek tam destek :cat:
abilerim resimde gördüğüme göre biraz alkol almışız. Alkol aldıktan sonrada siz o halde motormu sürdünüz? sizce yanlış birşeyler yokmu burda?
abilerim resimde gördüğüme göre biraz alkol almışız. Alkol aldıktan sonrada siz o halde motormu sürdünüz? sizce yanlış birşeyler yokmu burda?
Rüya görme uleynalırım anahtarını:bounce:
:queen:
emre olum sen yalan oldun :queen: sen makinaya bi kamera koyda yesim onde uzarken yakalaya bilirsen bi kac kare yakala :queen::queen::queen:
bende gelim akideşler))))))))))))))
:rendeer:
herkez ilk basta aynı tepkiyi veriyor alkollu motor kullanmaya hepimiz karsıyız sadece gezilerde nadiren de olsa sembolik olarak 1 er kadeh iciyoruz zaten yaklasık 2 saati bulan yemek sohbetinde etki sozkonusu dahi olmuyor genede tesekkur ederim senin gibi gercek dostların olması guzel :rendeer:
emre olum sen yalan oldun :queen: sen makinaya bi kamera koyda yesim onde uzarken yakalaya bilirsen bi kac kare yakala :queen::queen::queen:
Fantaziler gırla bakıyorum Ozan Bey![]()