GS1200 sesli çalışma

Motosikleti
BMW R1200GS
arkadaşlar merhaba daha 30 binde 2005 model gs'im soğukken ilk marşta sağ silindirden gelen 2 saniyelik takırtı sesiyle çalışıyor ve hemen normal sessiz haline dönüyor, işten anlarım subap ayarlarına baktım bugün gayet normal gözüküyor sol silindirde öyle bir ses yok sebebi nedir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motor sola yatıkken yağ solda birikiyor, sağ taraf yağsız kalıyor olabilir mi? Konu hakkında benden daha fazla teknik bilgiye sahip arkadaşlar daha doğrusunu söyleyeceklerdir.

Motosikleti
BMW R1200GS
Motor sola yatıkken yağ solda birikiyor, sağ taraf yağsız kalıyor olabilir mi? Konu hakkında benden daha fazla teknik bilgiye sahip arkadaşlar daha doğrusunu söyleyeceklerdir.
bunu düşünerek orta ayakta bıraktım motorumu 2 saat sonra çalıştırdığımda yine yaptı aynı şeyi bu arada motosikleti 3 saniye çalıştırıp stop etsem yine tekrar marş yaptıgımda ses düzeliyor ilginç bir durum

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
yağ pompası hemen devreye girmeyebilir,yağ kalın olabilir, yağı doldurmuyor olabilir,subaplarda sorun olabilir,iticiler doldurmuyor olabilir,

(iyiden kötüye doğru )

Motosikleti
BMW R1200GS
yağ pompası hemen devreye girmeyebilir,yağ kalın olabilir, yağı doldurmuyor olabilir,subaplarda sorun olabilir,iticiler doldurmuyor olabilir,

(iyiden kötüye doğru )
yağım yeni 15 50 sentetik fabrikanın önerdigi ,pompa olsa iki silindirde de yapar diye düşünüyorum ,subaplara baktım gözüken bir aksilik yok iticilerde aynı şekilde zaten onlarda sorun alsa 2 saniye sogukken degil sürekli yapar diye biliyorum

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

(iyiden kötüye doğru )
Vay be R1200GS'te hidrolik supap iticisi mi varmış? Breh breh.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
evet askeri personel sahibi yurt dışında görev yapan bir subay ülkeye geldikçe evden çarşıya,çarşıdan eve gitmiş
Vayyy be evden çarşıya çarşıdan eve gidip gelmek için 1200GS uzun süre yatan motorların bir yerini onarsan başka yerden falso verir diye okumuştum ne kadar doğru bilinmez.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam sorun nedir anlamam, gs un butun sorunlarına hakim olan arkadası durtuyorum

@Nikkfurie

gsgdgsh

bi de gs ciler hava olsun diye sehiriçinde yan cantalarla dolaşıyor diye soylentiler var.

doğru mu bu bilgi?

bana super sacma geliyor ama bu konunun doğru oldugu konusunda cokk iddialı konusan arkadaslar var.

Motosikleti
cbf 150
yatan motor daha çok masraf çıkarır arkadaşlar bu gerçeği unutmayın sakın. hemde çok daha yüksek maliyette olur. Motor yağlanmalıdır.

Benim bu v stromu almadan önce sıfır km 2006 model yamaha dragstar 650 vardı adam bana al abi bunu dedi 0 hiç binilmedi dedi. Gerçektende sıfırdı. uzun seneler vitrin motoru olarak durmuş show amaçlı.

Almadım çünkü başıma gelecekleri biliyordum.

Motosikleti
BMW R1200GS
ya
hocam sorun nedir anlamam, gs un butun sorunlarına hakim olan arkadası durtuyorum

@Nikkfurie

gsgdgsh

bi de gs ciler hava olsun diye sehiriçinde yan cantalarla dolaşıyor diye soylentiler var.

doğru mu bu bilgi?

bana super sacma geliyor ama bu konunun doğru oldugu konusunda cokk iddialı konusan arkadaslar var.
yani ben tur dışında çanta takıp gezmedim hiç bence çantasız daha karizma bir makine oldugunu düşünüyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yatan motor daha çok masraf çıkarır arkadaşlar bu gerçeği unutmayın sakın. hemde çok daha yüksek maliyette olur. Motor yağlanmalıdır.

Benim bu v stromu almadan önce sıfır km 2006 model yamaha dragstar 650 vardı adam bana al abi bunu dedi 0 hiç binilmedi dedi. Gerçektende sıfırdı. uzun seneler vitrin motoru olarak durmuş show amaçlı.

Almadım çünkü başıma gelecekleri biliyordum.
haklı olabilirsiniz ben bi masraf etmedim şimdiye kadar uzun yolada sürekli gidiyorum aldıgımdan beridir bu ses var bi kaç ustaya gösterdim önemli degil dedi ama bmw ustası degildi sonuçta ben çok takıntılıyım bu konularda makinemle yurt dışına çıkıyorum bunun ne oldugunu çözmem lazım yada ankara yada samsun tarafında iyi bir bmw ustası önermeniz lazım :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ya

yani ben tur dışında çanta takıp gezmedim hiç bence çantasız daha karizma bir makine oldugunu düşünüyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haklı olabilirsiniz ben bi masraf etmedim şimdiye kadar uzun yolada sürekli gidiyorum aldıgımdan beridir bu ses var bi kaç ustaya gösterdim önemli degil dedi ama bmw ustası degildi sonuçta ben çok takıntılıyım bu konularda makinemle yurt dışına çıkıyorum bunun ne oldugunu çözmem lazım yada ankara yada samsun tarafında iyi bir bmw ustası önermeniz lazım :)
Hangi şehirdeyseniz oradan ya da yakın bir yerden Bmw ustası tavsiyesi verelim, bir de o görsün, dinlesin. Japoncular pek anlamıyor Bmw'den.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar