Bir fenerli olarak durum artık rahatsız edici bir hal aldı. Eskiden bir GS yenerdi bir biz yenerdik Derbilerde ev sahibi takım avantajı hiç önemli olmazdı . Stad %50-%50 bölünürdü .. İşin heyecanı kalmadı rezil bir hal aldı . İnanın gram şaka veya dokundurma yapmıyorum BJK-FB maçına (2-4 lük maç) Fb taraftarı bir arkadaşım 13 şişe litrelik rakısına hemde beraberliğide BJK ya vererek girdi .. GS-FB maçına beraberlikte GS nin olmak üzere iddaya girecek GS li bulamadı .. Bu kadarmı kanıksadı GS taraftarı yenilgiyi. Kadıköyde durum zaten rezillik artık Aslantepede de durum bumu olacak. keyfi kalmadı inanın bana .. çok sevdiğim abimle maçı seyrediyoruz 70. dakika GS 1-0 önde adam gayet rahat 1-3 belki zor ama 1-2 kesin diyor dakika 87 durum 1-2 ben dumur oluyorum adam hala aynı sukuneti koruyor . Hani gol olunca bir nara atılırya gooooollllllllllllll diye FB taraftarında böle bir hal kalmamış gol oluyor hafif bi gülümseme .. hani neden bu kadar beklediniz diye sitem etmediği kalıyor seyircinin.
Sevgili GS li kardeşlerim inanın FB yi kadıköyde bile yenersiniz iş inanmak siz inanmazsanız o enerjiyi futbolcuya veremezseniz 3 aşağı 5 yukarı bu iş böle devam eder gider. Eskisi gibi olsun istiyorum ya çokmu şey istiyorum bi biz yenelim bi berabere kalsın bi siz yeninki işin zevki olsun .. Bir GS-FB maçından sonra sevinelim istiyorum .. İntikamımızı aldık oleee demek istiyorum çok şeymi istiyorum .. nolur sizde yenin