- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
Şöyle bir senaryo düşünün, bütün gün arazidesiniz yada yoldasınız yorgunsunuz, motorunuz da full yüklü 320kg lık bir GS hatta Africa Twin, yaşınız 50 yada üstü. Motorunuzu kaydırdınız ve düşürdünüz ve omzunuz incildi.
o motoru yardım olmadan nasıl kaldırıcaksınız?
Benim sistemle sadece tek elinizle hiçbir efor sarfetmeden kaldırabilirsiniz. Tunca kardeşimizin videosunu gördünüz eğer Tunca kardeşimiz gibi iri kıyım biri olmasaydı orada o motoru 55kglık 160 boyunda Filiz hanım kaldırabilirmiydi oradan?
İşin özeti şu her türlü durum için tasarladıgım bir sistem ve sağlam malzemelerden ürettim tabi hedef karbondan yapmak.
Buradada lastik düşürme sistemimi görebilirsiniz oğlumun motorunun lastiğini değiştirirken.
o motoru yardım olmadan nasıl kaldırıcaksınız?
Benim sistemle sadece tek elinizle hiçbir efor sarfetmeden kaldırabilirsiniz. Tunca kardeşimizin videosunu gördünüz eğer Tunca kardeşimiz gibi iri kıyım biri olmasaydı orada o motoru 55kglık 160 boyunda Filiz hanım kaldırabilirmiydi oradan?
İşin özeti şu her türlü durum için tasarladıgım bir sistem ve sağlam malzemelerden ürettim tabi hedef karbondan yapmak.
Buradada lastik düşürme sistemimi görebilirsiniz oğlumun motorunun lastiğini değiştirirken.
Eline sağlık, güzel bir fikir.
Bu tarz videolarda, motoru yerden kaldırma işi çok kolaymış gibi görünüyor.
Kendi adıma, hiç beceremediğim bir iş.
Yok belini daya, yok poponu şuraya yerleştir, bacaklarınla ittin mi tamamdır diyorlar ama ben daha çömelip popo dayama aşamasını bile beceremiyorum.
Zaten insanın üzerinde botuydu, montuydu, korumalı pantolonuydu, rahat hereket etmesini engelleyen sürü kıyafet varken, nasıl çömeleyim, nasıl ittireyim![]()