hercul, yardım edemeyecegim fakat fikrimi paylaşayım seninle:
gs 500 ün kuyrugu fazla yüksek olmadıgı üzere kafa grenajı biraz eğreti durabilir. fotoşopta falan deneyimleyip öyle parca satın alanı oneririm.
Biraz masraflı olr belki, bir de uyar mı bilmem ama, farıyla beraber Bandit kafası takılabilir mi acaba GS500' e?
600 f alsan sorun kalmaz diyosun =)
Kökten çözülür bütün dertlerin:mrgreen:
hocam kafa grenajı taktıktan sonrada sıkılacaksın.
hiç gitmior o makinaya tavsiye etmem.
yürekçe yapmıştı bi ara.geri çıkardı.
oda başlığı görürse gelir zaten
geldim geldim
ben komple grenaj getirtmeye çalıştım... bulamadım
sonra kurukafa getirteyim dedim, medikal firmalarında bulamadım ( metalik griye boboyatıp içten mercekli far kullanayım dedim, bulamadım )
kafa grenajına tvs apache takayım dedim olmadır:
motorumu satıp bir tane 150 lişk yuan alıcam anasını satayım :wiinkk:
( bu arada herk diye bir makina var 150 lik, gpz 500 kopyasına benzer, onun grenajlar ve sakal da olmadı, kafayı yiyecektim ama artık dert etmiyom. böyle de otobanda çok sinek gelip çarpıyor :queen: )
o kurukafaları çinli endurolara bile takıyolar.
nasıl bulamıyon anlamıyorum ki:cherry:
o zaman bana bul bir tane kardeşim.... ya da senin kafanı kurutmayı düşünüyorum ama farı içeri nereden sokacağım hakkında fikirler gelişmeye başladı kafamda :queen:
o zaman bana bul bir tane kardeşim.... ya da senin kafanı kurutmayı düşünüyorum ama farı içeri nereden sokacağım hakkında fikirler gelişmeye başladı kafamda :queen:
Şöyle birşey istiyorsun değil mi :cherry: Yurtdışında bulabilirsin anca Türkiye de yok sanırım
![]()
![]()
![]()
Bu fotoğrafta güzelmiş bu arada
![]()