Grupta neden takma ad kullanırız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla adım Dündar nickim(takma adım diyelim) her ne kadar budizmde kullanılan bir kelime olarak tanımlansada alakası olmayan ( dunpa ) arkadaşlarımın taktığı lakabımdır,bütün internet hesaplarında onu kullanırım. Artık kendimle özleşmiş markam gibi oldu,bundan sonrada ad yazmaya gerek yok.

Rigel, Orion (Avcı) takım yıldızının en parlak üyesi, ayrıca göklerin 3. en parlak yıldızı (birincisi Sirius, ikincisi Vega). Her dilde Rigel. İngilizce "raycıl", Türkçe "rigel" okunur. Bazıları "berigel oğlan berigel" şeklinde de kullanır. Asıl ismimden nefret ediyorum, ondan kullanmıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1991 den beri net e giriyorum.256 k lık modemlerle başladım hafızam beni yanıltmıyorsa.o zamanlar bbsler vardı.kredi ile bağlanılır yazdıkça kredimiz artardı.sinek bir oyunu yarım saatte filan indirirdik(örn.Snake)H
Hiç bi zaman nick e ihtiyacım olmadı.Ya senin nick in neydi? o zamanlar
netteki arkadaşlarımın çoğu eski telsizciydi.Yani break breakçilerden.
ve bizler hiç bir zaman" nickin neydi ?adın neydi? ikilemine düşmedik.
hiç lazım olmadı ama ille lazım olursa da aklımın kenarındaki "haziran motorcularından, rüzgarın kasketli ve şişman dayısı"var.

Son düzenleme:
Şu kanka kanki kankili kankito vb. kelimelere uyuz olduğumu da hazır yeri gelmişken dile getirmek isterim :)

Tamam kullan istiyosan da gıcık olduğumu da söylemeden edemicem :p

bende bir dönemler KANKÜ...KANKO sık sık kullanırdım...AMBİANS zaten benim favori kelimemdir...

ben en çok crazyboyone ve thaı_vtec...birde bizim apti tucetucenin mesajlarına bayılırım...yeni cenereyşın işte nolcek...:p

15 yaşımdan bu yana çukulata diyorlar, türkçede çukulata değil çikolata olduğu için telafuz kolaylaşsın diye chocolate yi, eh büyüdük 34 yaşına geldik diye de sonuna adam anlamına gelen man i ekledim. Anlıcanız 19 yıllık takma isim.

benim ismimde takma adımda aynı ismimi gizleme gereği duymadım böyle daha sempatik dahabi arkadaş canlısı gibi geldi bana ayrıca ben internette yeniyim mesajları bi saatte zor yazıyorum (parmağım üşeniyo).slm.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanuni ile mi hız yapıyon dragger kardeş :cherry: , uyumadın mı derken pek anlayamadım :silent:

he yaa kanuni hussar ile hız yapıyom meret 200 ü deviriyoo..:p:p

saat geç oldu onu kastettim..:rendeer::cat:

hussar en fazla 100 ü görüyo trafikte bu hızla mutlu oluyorum..:mrgreen::mrgreen:

al bak sana bide fotoğrafımı koyayım..

Son düzenleme:
UGLYCHILD isimli üyemize adıma Google ' dan yaptığı sorgulamalar için çok teşekkür ediyorum.Ben bu kadarına üşenebilirdim doğrusu.Isparta esnaf odası hariç diğerleri bana ait.Çünkü üyesi olduğum havacılık sitelerinde de ad soyad kullanıyorum.
UGLYCHILD arkadaşımız Ucusvideo.com diye baslayan linke tıklarsa ucus goruntulerimizi izleyebilir.
Bazı tepkiler alsak da yorum yapan herkese çok teşekkürler

Kazım Karabaş

Takma ad kullanmadığım için bu topicin bahçesinde dolanmak istememiştim fakat
içeriğindeki mesajları okuyunca dedim bu ne lahana bu ne turşu..Turşu dedim Valla
susazdım bak şimdi...:silent:

Neyse herkes nickinden ve takma adından memnunsa ne mutlu..Lerzan mutlu....
Ben yakında yönetimin kapısına dayanacam..
İnkılap istiyorum.:cherry:
Nick (isim) İnkılabı kardeşim...:bounce:

Katılıyorum kardeşim :cat:
Forumda bildiğim ,şahsen tanıdığım dostlara bakarak,ortalama bir yaş grubunun üzerindeki arkadaşlar (benim gibi yarım asırlık olanlarda dahil:queen:)
daha çok isim yada isimsoyadlarını kullanıyorlar

internet, sanal dunya, isteyen herkesin uılasabildigi ve ulasmaktan fazlasını yapabilecegi bi yer... diyelim ki kanlın var seni ariyo, yazar adını soyadını google'a çat diye bulur seni... yazar facebook a ebeni bile bulur.. ya da sana tav olan biriya da eski kız arkadasın kopyalar butun resimlerini facebook tan my space ten ya da baska bi forumdan gider bi gay forumuna uye olur... adina soyadina yemedigi bok kalmaz... nufus dairesi mi burasi, okul mu? karsimdaki nikah memuru mu da, ilk defa girdigim bi forumda adımı soyadımı yazayım... ha sonrası zaten tanısır kaynasırsın ev telefonunu bile verirsin, evinde de agirlarsin ama belli bi zaman sonra...

bak sanlisin senin adın soyadında cok varmıs.. ama yine de arar bulurlar adamı...

İpucu: "Ara" düğmesine tıklamak yerine Return tuşuna basarak zamandan kazanın.

uçmakdere'de uçmak...Kah çıkarım gokyüzüne seyrederim alemi Kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni Görüşmek üzere Kazım Karabaş. Kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi ...
www.ypforum.com/viewtopic.php?t=2488&postdays=0&postorder=asc&start=15 - 89k - Önbellek - Benzer sayfalar

uçmakdere'de uçmak...kazim karabas Adı Soyadı: Kazım Karabaş Kayıt: 08 Ekm 2007 Mesajlar: 17 Şehir: Istanbul. Mesaj: #2 Mesaj Tarih: 22.11.2007, 21:33 Mesaj konusu: ...
www.ypforum.com/viewtopic.php?t=2488 - 103k - Önbellek - Benzer sayfalar
www.ypforum.com alanından daha fazla sonuç »

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği1975’den 2005’e kadar oda başkanlığını devam ettiren Kazım Karabaş ... Ayrıca 2000 yılında başkan Kazım Karabaş, Belediye Başkanı İsmail Maçika ve o ...
keciborlu.ispartaesob.org.tr/hakkimizda.aspx?sec=tarihcemiz - 36k - Önbellek - Benzer sayfalar

Honda CBF150 - Sayfa 207 - Motosiklet.NeT Forum kazim karabas - ait Avatar. Çevrimdışı (offline) Mesajlar: 12 Üyelik Tarihi: 01-10-07 ... kazim karabas´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster. Selam,Mete han ...
www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/22974-honda-cbf150-207.html - 136k - Önbellek - Benzer sayfalar

50 sinden sonra - Sayfa 2 - Motosiklet.NeT Forumkazim karabas - ait Avatar. Çevrimdışı (offline) Mesajlar: 12 Üyelik Tarihi: 01-10-07 Bulunduğu Yer: Istanbul ... kazim karabas - Daha fazla mesajını bul ...
www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/41262-50-sinden-sonra-2.html - 52k - Önbellek - Benzer sayfalar
www.motosiklet.net alanından daha fazla sonuç »

Havacılık Video Paylaşım Sitesikazım karabas ormanlıda kazım karabaş ormanlı semalarında Eklenme: 17 gün önce , ucanibo Süre: 324.78 İzlenme: 456 | Yorumlar: 0 ...
www.ucusvideo.com/search_result.php?search_id=ormanlı&search_type=search_videos&viewtype=detailed

bence sevigili arkadaşımız uglysercan gayet güzel açıklamış ..katılıyor ve tebrik ediyorum ..helal lem almanyalı:mrgreen:

bende yerli tam türkçe isimlerden ve takma adlardan yanayım kullanması daha kolay hatırlanması çok kolay unutulması zor :p

Anlamadığım mesele internet ortamındayız diye neden isim soyisim verilmezki,adımızı soyadımızı gören bizi nüfüsunamı alabilirr:p

benimki aslında türkçe ama ingiliceleştirilmiş türkçe ,nedenmi efendy bi adamımda ondan:p

bende bir dönemler KANKÜ...KANKO sık sık kullanırdım...AMBİANS zaten benim favori kelimemdir...

ben en çok crazyboyone ve thaı_vtec...birde bizim apti tucetucenin mesajlarına bayılırım...yeni cenereyşın işte nolcek...:p

Abi ne alaka, bu 3 şahısla nası bi alaka kurdun :silent:

Özellikle thai_vtec veledi komedi bişey :p

Tuçe zaten komik olmak için bişe yapmasa da komik :mrgreen:

Gerçi bu aralar ciddi takılmaya başlamış biraz, teknik konularda yorumlar filan yapıyo :mrgreen: O da ayrı bi komik oluyo :)

Neyse o niw cenereyşın mensuplarını ben de severim de yani konuyla alakası yok :)

Anlamadığım mesele internet ortamındayız diye neden isim soyisim verilmezki,adımızı soyadımızı gören bizi nüfüsunamı alabilirr:p

benimki aslında türkçe ama ingiliceleştirilmiş türkçe ,nedenmi efendy bi adamımda ondan:p

Internet ortamında art niyetli şahısları tespit etmek daha zor olduğundan kimlik bilgilerimizi saklı tutmak gayet doğal bence. Bazen gerçek hayattaki arkadaşınız bile sizin adınızı kullanarak saçma sapan konuşabiliyor veya size zarar verecek davranışlar içine girebiliyorken tutup bi de ne üdüü bellisiz nette takılan her insana kimliğimizi mi deşifre etcez :)

Saçmalamayın allaisen :p

Son düzenleme:
Internet ortamında art niyetli şahısları tespit etmek daha zor olduğundan kimlik bilgilerimizi saklı tutmak gayet doğal bence. Bazen gerçek hayattaki arkadaşınız bile sizin adınızı kullanarak saçma sapan konuşabiliyor veya size zarar verecek davranışlar içine girebiliyorken tutup bi de ne üdüü bellisiz nette takılan her insana kimliğimizi mi deşifre etcez :)

Saçmalamayın allaisen :p
yav ne saçmalaması ,ne didim ben ,isteyen saklı tutar isteyen tutmaz baaannee,yalnız şeyi merak ettim,hani diyelimki biri bizim adımızı soyadımızı biliyo,şu teknolojiyle bunu öğrenmek zor değil,çünkü nick name'lerini ingilizce kullanan arkadaşlarr,kan gurubu bilmem ne topiklerine isim soyisim adres msn herşeyi yazıyolarr,ben biraz paranoya söz konusu diye düşünüyorumm amannnnnn neysee boşverr:)

motorları oldu bitti severim o yüsden MoToR dedim amma suzukim tamirden çıksın nikimi değiştireceğim Endurocu01 yapacağım isteyen beğensin istemeyen sivrisinek davul,zurna falan filan işte

yav ne saçmalaması ,ne didim ben ,isteyen saklı tutar isteyen tutmaz baaannee,yalnız şeyi merak ettim,hani diyelimki biri bizim adımızı soyadımızı biliyo,şu teknolojiyle bunu öğrenmek zor değil,çünkü nick name'lerini ingilizce kullanan arkadaşlarr,kan gurubu bilmem ne topiklerine isim soyisim adres msn herşeyi yazıyolarr,ben biraz paranoya söz konusu diye düşünüyorumm amannnnnn neysee boşverr:)

Paranomanyakız biz :mrgreen:

İso seni nüfusuna alamaz kimse, heç bişeyini yazmamışsın. İnsan oraya ev adresini, telefonunu yazar ya hayret bişeysin :p

Abi ne alaka, bu 3 şahısla nası bi alaka kurdun :silent:

Özellikle thai_vtec veledi komedi bişey :p

Tuçe zaten komik olmak için bişe yapmasa da komik :mrgreen:

Gerçi bu aralar ciddi takılmaya başlamış biraz, teknik konularda yorumlar filan yapıyo :mrgreen: O da ayrı bi komik oluyo :)

Neyse o niw cenereyşın mensuplarını ben de severim de yani konuyla alakası yok :)
P

üçünün ortak yanları forum ve msni karıştırmaları...yani harf karakterlerine gösterdikleri ilgisizlik dikkatsizlik...:)bana giren çıkanda yok...sanki düzgün yazsalar vii arr dıı vordd olup Afrikalılar açlıktan kurtulcakmı...hayır...işte eyle...:pale:

üçünün ortak yanları forum ve msni karıştırmaları...yani harf karakterlerine gösterdikleri ilgisizlik dikkatsizlik...:)bana giren çıkanda yok...sanki düzgün yazsalar vii arr dıı vordd olup Afrikalılar açlıktan kurtulcakmı...hayır...işte eyle...:pale:

Anladım hiç o açıdan düşünmemiştim, doğru.

Vii arr dı cildırın oldukları için öyle yazıyolar abisi :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar