Grupta neden takma ad kullanırız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka ben şimdi çok merak ettim ister buraya yaz ister özelden olm insan adını sevmezmi..

bambu adını bende çok sevdim dimi pampucan..

İsmim Hayriye olsa ne olur Cevriye olsa ne olur :p
Ben misal olarak demiştim. İsmimi seviyorum. Ama takma ismimi de ayrı bi seviyorum. 'Bambu' kulağa sempatik geliyo işte.

olm mu yanlış hatırlamıyosam bambu bayan olması lazım:)

Evet abi bayarım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İsmim Hayriye olsa ne olur Cevriye olsa ne olur :p
Ben misal olarak demiştim. İsmimi seviyorum. Ama takma ismimi de ayrı bi seviyorum. 'Bambu' kulağa sempatik geliyo işte.

Evet abi bayarım :p

pardon kanka ağız alışkanlığı işte affet en çok abi derim (anneme bile):p:p olm lafıda ordan kalmış..

hayriyemi cevriyemi karar ver

kankamsın başımın tacısın..

Şu kanka kanki kankili kankito vb. kelimelere uyuz olduğumu da hazır yeri gelmişken dile getirmek isterim :)

Tamam kullan istiyosan da gıcık olduğumu da söylemeden edemicem :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şu kanka kanki kankili kankito vb. kelimelere uyuz olduğumu da hazır yeri gelmişken dile getirmek isterim :)

Tamam kullan istiyosan da gıcık olduğumu da söylemeden edemicem :p

eğer düşündüğüm şey se sen beni yanlış anladın..!!

tamam bi daha demem olm ve abi kelimesini unutmaya çalısıyom

kusura bakma çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..:salut::salut:

eğer düşündüğüm şey se sen beni yanlış anladın..!!

tamam bi daha demem olm ve abi kelimesini unutmaya çalısıyom

kusura bakma çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..:salut::salut:

Bilmem ne düşündün ki? Altında bişey arama. Gerçekten o kelimelere uyuzum var. Açıklamasını yapmak istemiyorum ama kısaca yeni nesil tikican özentisi tiplerin kullandığı samimiyetsiz kelimeler olarak gördüğümden diyelim:)

Söylediğim şeyin altında herhangi başka bir mana yoktu. Rahatsızlık vermedin. Ben izin vermediğim sürece kimse bana rahatsızlık veremez merak etme :p

Neyse capon kardeş :) Alınacak gücenecek bişe demedim ben sana. İsmimi de merak etmişsin, sen bundan sonra bana Hayriye de en iyisimi :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilmem ne düşündün ki? Altında bişey arama. Gerçekten o kelimelere uyuzum var. Açıklamasını yapmak istemiyorum ama kısaca yeni nesil tikican özentisi tiplerin kullandığı samimiyetsiz kelimeler olarak gördüğümden diyelim:)

Söylediğim şeyin altında herhangi başka bir mana yoktu. Rahatsızlık vermedin. Ben izin vermediğim sürece kimse bana rahatsızlık veremez merak etme :p

Neyse capon kardeş :) Alınacak gücenecek bişe demedim ben sana. İsmimi de merak etmişsin, sen bundan sonra bana Hayriye de en iyisimi :mrgreen:

tamam gıçık olduğun şeyi anladım kanka filan demem pampucan derim yada daha şeker bişiy..:cat: sende bana capon de hoşuma gitti..:cat:

(hayatta kimseden korkmam düşünceden korktuğum kadar)

Son düzenleme:
ankarada doğduğum için 06 motorum mavi olduğu için blue trafikte hız yapmayı sevdiğim içinde dragger

06bluedragger = kerem

yeterince açık olmuştur sanırım nasıl istiyosan öyle hitap et..

(keramettin diyebilirsin aslında bu lafa kızıyorum ama sana kıyak geçebilirim)

biras fazla açık oldu bence seni komple stand by konumuna alsak daha hayırlı olur bence

sana katılıyorum adın soyadın geçerlidir bende
bizde bir yusuf var sitedeki nick i (rola) biz kendisine ne diiyeceğimize karar veremedik röle rölacan rolanti herşekle giriyorrr :queen::queen::queen:

bigün beni bi karara vardırcaksınız ama hadi hayırlısı. bana taş atana ben papatya atarım:rendeer:

sanırım birazda internet ortamının ilk oluşmaya başladığı süreçten bu yana gelen bi alışkanlık.
isim soyadın başkaları tarafından kötü amaçlı kullanılmasını engellemek ya bence güvensizlik :pale:

Rola ya laf atma bence adam baksana Sylar ın resmını koymuss :p Dıkkat et derım :) Valla ya nasıl bulastı bu ısım anlamadım heh hatırladım lıse zamanında Counter yuzunden oldu oyun oynuyoruz herkez nıck gırıyo ne koysam ne koysam o gunde Fast and Farious u ızlemıstık ulen dedım Nitrious olsun ogle gıttı ıste.Ayrıca ınternette acık secık ısım yazmak cok da dogru degıl art nıyetlı kıısler cok.Zaten bulusmalardan sonra ısımler ogrenılıyor.

İnternet ortamında bana göre çoğu bilginin gizlenmesinde yarar var. Takma adıma gelince direk Türkçe anlamını yazmak o zamanlar (siteye kayıt olurken) pek cazip gelmedi, nedenini bilmiyorum. İngilizce yazılmasının en büyük sebebi Batıya Özentiliktir. Çoğu ortamda konuşulmaya başlanmış, çoğu kelimenin telafuzuda ingilizce olarak değiştirilerek söyleniyor. Örnek vermek gerekirse en basitinden; Relax ney bu relaks Türkçe anlamı karşılığı olmayan, yabancı bir kelime değilki bunu kullanıyorsun. Açıkçası ben bu tür kelimelerede karşıyım. Takma adımı değiştirmeyi düşündüm ama uğraşmak istemedim. Kısaca ingilizce takma ad kullanmanın en büyük sebebi (bence); Batıya Özenmek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazcak yer bulamadım buraya kondurasım geldi idare edin.
mesaj sayım 30 da kaldı yazıyorum yazıyorum artmıyo :D nasıl olcak bu iş:)

takma adların yabancı dilde olması ile ilgili 1547. başlığa hoş geldiniz :p Arada bi Türk Dil Kurumu başkanlığına aday olan birileri çıkmasa şaşıracağım valalhi :p

İnternet ortamında bana göre çoğu bilginin gizlenmesinde yarar var. Takma adıma gelince direk Türkçe anlamını yazmak o zamanlar (siteye kayıt olurken) pek cazip gelmedi, nedenini bilmiyorum. İngilizce yazılmasının en büyük sebebi Batıya Özentiliktir. Çoğu ortamda konuşulmaya başlanmış, çoğu kelimenin telafuzuda ingilizce olarak değiştirilerek söyleniyor. Örnek vermek gerekirse en basitinden; Relax ney bu relaks Türkçe anlamı karşılığı olmayan, yabancı bir kelime değilki bunu kullanıyorsun. Açıkçası ben bu tür kelimelerede karşıyım. Takma adımı değiştirmeyi düşündüm ama uğraşmak istemedim. Kısaca ingilizce takma ad kullanmanın en büyük sebebi (bence); Batıya Özenmek.

sağolasın ben bukadarını yazmaya üşenmiştim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
biras fazla açık oldu bence seni komple stand by konumuna alsak daha hayırlı olur bence

bigün beni bi karara vardırcaksınız ama hadi hayırlısı. bana taş atana ben papatya atarım:rendeer:

sana bi rolanti ayarı sart oldu..::winkwink::winkwink::winkwink

sen dert etme birazdan kendimi fişten çekecem..:cat:

arkadaş internet olayına yeni giriyor galiba :)

sen daha uyumadınmı..:p:p

Son düzenleme:
Takma ad kullanmadığım için bu topicin bahçesinde dolanmak istememiştim fakat
içeriğindeki mesajları okuyunca dedim bu ne lahana bu ne turşu..Turşu dedim Valla
susazdım bak şimdi...:silent:

Neyse herkes nickinden ve takma adından memnunsa ne mutlu..Lerzan mutlu....
Ben yakında yönetimin kapısına dayanacam..
İnkılap istiyorum.:cherry:
Nick (isim) İnkılabı kardeşim...:bounce:

internet, sanal dunya, isteyen herkesin uılasabildigi ve ulasmaktan fazlasını yapabilecegi bi yer... diyelim ki kanlın var seni ariyo, yazar adını soyadını google'a çat diye bulur seni... yazar facebook a ebeni bile bulur.. ya da sana tav olan biriya da eski kız arkadasın kopyalar butun resimlerini facebook tan my space ten ya da baska bi forumdan gider bi gay forumuna uye olur... adina soyadina yemedigi bok kalmaz... nufus dairesi mi burasi, okul mu? karsimdaki nikah memuru mu da, ilk defa girdigim bi forumda adımı soyadımı yazayım... ha sonrası zaten tanısır kaynasırsın ev telefonunu bile verirsin, evinde de agirlarsin ama belli bi zaman sonra...

bak sanlisin senin adın soyadında cok varmıs.. ama yine de arar bulurlar adamı...

İpucu: "Ara" düğmesine tıklamak yerine Return tuşuna basarak zamandan kazanın.

uçmakdere'de uçmak...Kah çıkarım gokyüzüne seyrederim alemi Kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni Görüşmek üzere Kazım Karabaş. Kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi ...
www.ypforum.com/viewtopic.php?t=2488&postdays=0&postorder=asc&start=15 - 89k - Önbellek - Benzer sayfalar

uçmakdere'de uçmak...kazim karabas Adı Soyadı: Kazım Karabaş Kayıt: 08 Ekm 2007 Mesajlar: 17 Şehir: Istanbul. Mesaj: #2 Mesaj Tarih: 22.11.2007, 21:33 Mesaj konusu: ...
www.ypforum.com/viewtopic.php?t=2488 - 103k - Önbellek - Benzer sayfalar
www.ypforum.com alanından daha fazla sonuç »

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği1975’den 2005’e kadar oda başkanlığını devam ettiren Kazım Karabaş ... Ayrıca 2000 yılında başkan Kazım Karabaş, Belediye Başkanı İsmail Maçika ve o ...
keciborlu.ispartaesob.org.tr/hakkimizda.aspx?sec=tarihcemiz - 36k - Önbellek - Benzer sayfalar

Honda CBF150 - Sayfa 207 - Motosiklet.NeT Forum kazim karabas - ait Avatar. Çevrimdışı (offline) Mesajlar: 12 Üyelik Tarihi: 01-10-07 ... kazim karabas´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster. Selam,Mete han ...
www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/22974-honda-cbf150-207.html - 136k - Önbellek - Benzer sayfalar

50 sinden sonra - Sayfa 2 - Motosiklet.NeT Forumkazim karabas - ait Avatar. Çevrimdışı (offline) Mesajlar: 12 Üyelik Tarihi: 01-10-07 Bulunduğu Yer: Istanbul ... kazim karabas - Daha fazla mesajını bul ...
www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/41262-50-sinden-sonra-2.html - 52k - Önbellek - Benzer sayfalar
www.motosiklet.net alanından daha fazla sonuç »

Havacılık Video Paylaşım Sitesikazım karabas ormanlıda kazım karabaş ormanlı semalarında Eklenme: 17 gün önce , ucanibo Süre: 324.78 İzlenme: 456 | Yorumlar: 0 ...
www.ucusvideo.com/search_result.php?search_id=ormanlı&search_type=search_videos&viewtype=detailed

Son düzenleme:
valla ben neden kayku nickini kullanıyorum derseniz ben aslen göçmenim soy adım kayku o yüzden :)

ben nick imden memnunum.beni seven böyle sevsin:mrgreen: hem böylesi daha havalı:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar