Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri

1) 10 kişilik bir grupta bile en arkadakinin en önde yapılan el kol hareketlerini görmesi çok zor (mola için su içme hareketi,sinyal ver hareketi gibi)
2) Gece yapılan toplu sürüşlerde el-kol hareketleri hikaye

ama

yine 10 kişilk bir grupta 1nci ve 5nci yada gruptaki her 5nci öncünün hareketlerini arkadakilere iletebilir.

Gece yapılacak toplu sürüşlerde de fosforlu kıyafetlerle görüş arttırılabilir diye düşünüyorum..

Bilgiler bence sahane ve uygulamada cok ise yarar millet motor gurultusunden bir kelime anlamiyor zaten.

Ama diger olay ise en ondekinin kaskina ari kacar ise o andaki panik ile bu tum hareketleri bir anda yaptigini dusunursek (Aridan kurtulmak icin) arkada kesin samata kopar diyorum.:queen:

Yinede cok saol biraz calismak lazim bu derse:cat:

kll

bugün bir motorcu yolda tehlike var işareti yapıyordu arkasından gelen megane cide dibinden gidiyordu adamın..ne mal adamlar var ya. git düş çukura o zaman...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Walla bu konu tekrar gündeme geldi iyi oldu...Grup sürüşlerimiz tam bir keşmekeş oluyor çoğu zaman..Lütfen iyice göz gezdirelim..Yok Yok hatta HATMEDELİM....:cat:
S&S

Buyuk sehirlerde yasayanlar grup için sansli biz burda parmak sayisini gecmiyoruz.Buraya, Mardin' yolu dusenler olursa gelin sizi dolastiririm.

düşünsenize lider yavaş seyirdeyken arı kovalıyor eliylen millet düşünür artık bu işret neydi felan diye :D

amerikan askeri filmlerden az çok biliyoz ya bunları.git den de saatli haberleşme var tabi de konuyla bi ilgisi yok.

bilgiler için teşekkürler

ben daha once 75 motorsıklet grupla gıttım ınanın bu ısaretlerı severek ve zevkle yapıyorsunuz cunku once emnıyet:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başına gelmeyen anlamaz...Teri geliyor hayat kurtarıyor....Çok yaşadım...

Bunlar çok faydalı. Biz hepsini olmasada büyük çoğunluğunu kullanıyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaşlar neden kaza olsun ki hareketler ekmek su gibi basit terimler biliyorumki hepiniz benden daha tecrübelisiniz ve bu işaretlerin kısa sürede hafızalara kazınacağına inanıyorum sizde böyle yaparsanız ciddiyetimiz nerde kaaldı sizlerin bu konulaı destekler tezler sunmanız lazım biz kabil yollarında motor kullanmıyoruz ......

ne iş yaparsak yapalım hakkını verelım.guruba cıkılıpta hareketlerı bılmemek bence rısklı bırsey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar