Grup sürüşünde kaza

Motosikleti
Forza 250
bowling topu gibi :))
yerim ss i ya.
her kazanın altından bir ss cıkıyor

nedense dugunlerde toplu gezilerde gosteri duyguları kabarıyor insanın dün buna benzer bir olay geldı basıma yolun ortasından 50 cc todayı vardı sanırım bi amca gidiyor bende bastım solundan gecıyım dıye amcada onume bir kırdı on frene bir asıldım kıızakladı hızımda coktu saga b,r manevra ile kurtardım vurdum ama ıkımızdede ciddi bir sey yoktu amcam once karsı serıde ordanda tali yola girecekmıs peeh lutfen dikkati ve sagduyuyu elden bırakmayalım arkadaslar allah kaza bela vermesin tum mt ailesine

hiçbir zaman kaza oldugu yerde durmamalı bence ileride hatta solun dışında bir yerde durulmalı yoksa daha büyük kazalar neden olabilir,
arkadaşlarda öyle yapmış zaten kazanın oldugu yerden yola devam etmişler ve ileride bir yere motosikletlerini park edip geri gelmişler en dogrusuda bu.

siz siz olun grup sürüşünde hiçbir zaman kazanın oldugu yerde durmayın bu daha büyük bir kazaya yol açabilir.
arkadaşlara geçmiş olsun,motosikletlerde hasar oldugu belli ama inşalllah sürücülerde bir sorun yoktur.

ben bişeyi anlamadım kazalar oluyo ama dikkat ettiniz mi biliyorum cekenadam ilerlerken kaza olduktan sonraki karelerde yolun sag tarafında ileride coktan düşmüş yerde yatan motorlar ve motorcular da var onlar hangi ara düşmüş? bunlar 70 lerden kalma cicek cocuk motorcuları mı? uçup uçup mu cıkmış hepsi motor ustune? bana bunları acıklarmısınız?

Sanırım düşenlerin hepsi uçmuş kafaları iyi yani. Öyle göz göre, göre östüne gidilirmi yaa.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puhahaha motosikletle bowling oynuyo kazmalar..

ortalık savaş alanına dönmüş'te beni rahatsız eden adamın önünde arkadaşı veya arkadaşları düşüyo hiç birisi durmuyo alttakalanın canı çıksın modu:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar