Grup MSN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyong'da gruba üye oldu bakın :mrgreen: kimse kalmasın hadi

aha orası corba oldu kım ne dıyor kıme dıyor ne anlatıyor karıştı:mrgreen:

biz beceremeyiz öyle çoklu sohbet falan...cılkı çıkar gibi geliyor...hatta çoktan çıkmıştır...burada kontrollü diyalog varken orada karambolden laf yemeyin bence...rastgele biri çıkarda klavyesini bozarsa derse haliniz nice olur...

sonucun fiyasko olacağını hepimiz biliyoruz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
musti bi sussa bişi olmayacak da makineli tüfek gibi maşallah :mrgreen: modlara hak veriyorum yani :p

biz beceremeyiz öyle çoklu sohbet falan...cılkı çıkar gibi geliyor...hatta çoktan çıkmıştır...burada kontrollü diyalog varken orada karambolden laf yemeyin bence...rastgele biri çıkarda klavyesini bozarsa derse haliniz nice olur...

akıllı adamsın vesselam
gerçi klavye delikanlıları olmasa zeykide cıkmaz biliyorsun:wiinkk::bounce::queen:

Ağlayacağım.Hazır yeri gelmişken bana da el atın:mrgreen:.Arkadaşlar benim msn açılıyor.2-3 sn sonra tekrar kapanıyor.Ne yapacağız:(.Lütfen yardım edin bende katılayım eftelyanın msn ağına.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ağlayacağım.Hazır yeri gelmişken bana da el atın:mrgreen:.Arkadaşlar benim msn açılıyor.2-3 sn sonra tekrar kapanıyor.Ne yapacağız:(.Lütfen yardım edin bende katılayım eftelyanın msn ağına.

mt bilgiişlem var oraya yazın yardımcı olurlar.

aynen abı susmayıda konuşmayıda bılmemız lazım şimdiden corba olmaak üzere

musti bi sussa bişi olmayacak da makineli tüfek gibi maşallah :mrgreen: modlara hak veriyorum yani :p

akıllı adamsın vesselam
gerçi klavye delikanlıları olmasa zeykide cıkmaz biliyorsun:wiinkk::bounce::queen:

akıllı adamın orada o saçma sapan muhabbetlerde ne işi var allahaşkına...

eftoş yanlış anlamada sende bu çoluk çocuk işlerine bulaşıyon ya kendi kredinden yiyosun ...msnde grup muhabbeti...yetmedimi arkidişlerin sana...şimdi elemanın biri tacizde bulunsa bişey yazsa ne yapacaksın...hadi burdan yak...koca koca hatun oldun işmı bu seninki şimdi...:pr:

he canın sıkılıyorsa Motor Delisinde bu saçmalıklara prim verirler...orda uygula...:cat:

bana saçma geliyor bu işler...özel olan gizli olandır...abin olarak rica ediyorum bu saçmalıklara girme...çocuk değilsin sen...sonra bana mızmızlanma canın sıkıldığında...

sanal ortamın bülbülü olmaya lüzum yok cicim...özel diye birşey vardır...özel olan güzeldir...neyse hevesini al çık ordan...ok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
metehan abi iki kelime bişi söyleyemiyorum ki zaten :mrgreen: yazılar akıp gidiyor

metehan abi iki kelime bişi söyleyemiyorum ki zaten :mrgreen: yazılar akıp gidiyor

emir kipimi yazayım...rica ediyorum...çık saçma sapan muhabbetlerin içinden...asabım bozulmak üzere...hayatına geri dön...sende ilgi manyağı oldun he...şımarık şey...:pr:

yetmedimi benim sevgim...:p

böyle muhabbetlerin içinde olmanı istemiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hacı bak mete_han bey cevap vermiş boşver biz bize mutluyuz biz :p :D ne çok biz kullandım :p

hacım benim demek istediğim oda var kimse kullanmıyor hatta benim listede engelli duruyor ole arada lasım olursa bakıyorum o kadar.
ama bu primler sitede bazı kişilerce daha farklı değerlendirilip tartışma çıkartıcak konuşmalara neden oluyor sonrada kimsenin tadı tuzu kalmıyor ondan gerek yok demek istiyorum sadece
yoksa kimseye kastım yok beni tanıyorsun erdem söyleyecek sözüm varsada çekinmem :)

neyse işim var şimdi size iyi sohbetler

erdem bu arada demeti kaçırdın venue'de :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar