biz beceremeyiz öyle çoklu sohbet falan...cılkı çıkar gibi geliyor...hatta çoktan çıkmıştır...burada kontrollü diyalog varken orada karambolden laf yemeyin bence...rastgele biri çıkarda klavyesini bozarsa derse haliniz nice olur...
sonucun fiyasko olacağını hepimiz biliyoruz...
Ağlayacağım.Hazır yeri gelmişken bana da el atın:mrgreen:.Arkadaşlar benim msn açılıyor.2-3 sn sonra tekrar kapanıyor.Ne yapacağız.Lütfen yardım edin bende katılayım eftelyanın msn ağına.
biz beceremeyiz öyle çoklu sohbet falan...cılkı çıkar gibi geliyor...hatta çoktan çıkmıştır...burada kontrollü diyalog varken orada karambolden laf yemeyin bence...rastgele biri çıkarda klavyesini bozarsa derse haliniz nice olur...
sonucun fiyasko olacağını hepimiz biliyoruz...
musti bi sussa bişi olmayacak da makineli tüfek gibi maşallah :mrgreen: modlara hak veriyorum yani![]()
akıllı adamsın vesselam
gerçi klavye delikanlıları olmasa zeykide cıkmaz biliyorsun:wiinkk::bounce::queen:
metehan abi iki kelime bişi söyleyemiyorum ki zaten :mrgreen: yazılar akıp gidiyor
mt bilgiişlem var oraya yazın yardımcı olurlar.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kullanici-gruplari/70663-[m-t-bilgi-islem-ve-bilgisayarcilar]grubu.htmlNerede bilgi işlemale:.Bulamadım.
![]()
kimsenin işine gelmiyor sanırım cevap vermek
Hacı bak mete_han bey cevap vermiş boşver biz bize mutluyuz biz![]()
ne çok biz kullandım
![]()