Gri Siyah Honda 600 F Motorum Çalındı

Selam arkadaşlar 59 PU 930 plakalı Honda 600 f marka motorum bu sabah saatlerinde evimin otoparkından çalınmıştır. Çalınan bi motorun hiç geri geldiğini ve bulunduğuna şahit olmadım ama genede aklınızda olsun gören duyan bilen olursa bana ulaşabilinseniz sevinirm. Moturumun kaskosu var fakat bu işleri bilirsiniz kaskoda olsa bi dünya uğraş ve sıkıntı oluyo. Motor Gri siyah sağ fren maneti krık ve sağ granajdaki koruma topuzunun takıldığı yerde düşmeden dolayı bi kırığı var. Ufak bi ihtimalde olsa eğerki gören olunsa ulaşabilirseniz sevinirim.

insallah bulunur, calinan motorun bulunduguna da sahit oldum azda olsa ama emin ol senin kaybindan daha fazla calanin kaybi, Allah sana daha iyilerini almayi nasip etsin insallah bulunur, sen olumlu dusun, sonuc olumlu olacaktir, bir de aklimda iken paylasmak istedim, bazi arkadaslar ise yaramaz cep telefonlarini motorun herhangi bir yerine monte ettiriyorlarmis, sarj edebilecek sekilde, calinma durumunda verdigi sinyalden bulunuyormus, bilmiyorum belki bu konuda bilgisi olan yada yapan vardir, sonucta ne kapali garaj, ne kilit zincir alarm engel olamaz hirsiza

insallah bulunur, calinan motorun bulunduguna da sahit oldum azda olsa ama emin ol senin kaybindan daha fazla calanin kaybi, Allah sana daha iyilerini almayi nasip etsin insallah bulunur, sen olumlu dusun, sonuc olumlu olacaktir, bir de aklimda iken paylasmak istedim, bazi arkadaslar ise yaramaz cep telefonlarini motorun herhangi bir yerine monte ettiriyorlarmis, sarj edebilecek sekilde, calinma durumunda verdigi sinyalden bulunuyormyus, bilmiyorum belki bu konuda bilgisi olan yada yapan vardir, sonucta ne kapali garaj, ne kilit zincir alarm engel olamaz hirsiza

teşekkür ederim.tabi benimde temennim bulunmasından yana ama çok zor bi ihtimal bakalım belki ben şanslılardan olurum. Allah bi yerlerinden çıkarır nasılsa gönlüm rahat, bu adamların yatacak yerleri yok. Takip ediyorlar ve organize çalışıyorlar resmen... Benim eve giriş çıkış saatlerimi işe gidiş saatimi hesaplayarak yapılmış bi hırsızlık bu. Sabah 8 de kapıcı otoparkta temizlik yapıyor ve motor sabah 8 de orada duruyor. O saatlerde bizim bloklarda işe gitmeyen neredeyse kimse kalmıyor zaten. bende işe geç saatte gidiyorum. Kapıcı 1 saatliğine dışarı çıkıyor ve adamlar o arada götürüyolar motoru. Yani artık gecede yapmıyorlar bu işi direk sabah vaktiyle çalmışlar... Kilit milit vs bi işe yaramıyo hep söylerim yaptırılabiliyorsa kasko en sağlamı oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun. allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın. her zaman söylerim başkasının alın teriyle alınmış bir şeye tenezzül eden kişi müslüman olamaz. kaskonun olması bir nebze sevindirici yine de.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Haydaaa!
geçmis olsun.
:pale:
Yeni almadimiydin sen o motoru ?
Hay allah!!
Insallah bulunur.

Geçmiş olsun :( , inşallah motorunuz bulunur. Motorun kaskosunun olması sevindirici. Acaba kasko poliçenizde hırsızlık/çalınma klozunda ne yazıyor ? Eğer çalınma/ hırsızlık klozu varsa bu sevindirici haber, muafiyet uygulanmışmı ve kasko bedeli kaç TL 'den poliçeleştirilmiş. Trafik ve kasko poliçenizi anında iptal ettirebilirsiniz. Emniyetten alacağınız " Araç çalınmıştır" yazısı ile poliçeleri iptal ettirebilirsiniz. Elimden gelen birşey olursa yardımcı olmak isterim.

off off:pr: Motosikletlinin derdi Türkiyede bitmiyor arkadaş. Ne evin otoparkında güvende ne dışarıda bıraktığın bi yerde ne de bi alışveriş merkezinin otoparkında.

iyiki kasko varmış.. Allah bu insanlıktan çıkmış yaratıkların cazasını verisin!

Haydaaa!
geçmis olsun.
:pale:
Yeni almadimiydin sen o motoru ?
Hay allah!!
Insallah bulunur.

:(( 1 sene olmuştu tam geçen sene bu zamanlarda almıştım ama hala ilk günki hevesle biniyodum vallaha... hiç umudum yok ama bakalım işallah demekten başka bişey gelmiyo elimden..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

off off:pr: Motosikletlinin derdi Türkiyede bitmiyor arkadaş. Ne evin otoparkında güvende ne dışarıda bıraktığın bi yerde ne de bi alışveriş merkezinin otoparkında.

iyiki kasko varmış.. Allah bu insanlıktan çıkmış yaratıkların cazasını verisin!
evet malesef hiç biyerde güvende durmuyo. adamlar rahat rahat götürüyolar :( çok teşekkürler

Geçmiş olsun :( , inşallah motorunuz bulunur. Motorun kaskosunun olması sevindirici. Acaba kasko poliçenizde hırsızlık/çalınma klozunda ne yazıyor ? Eğer çalınma/ hırsızlık klozu varsa bu sevindirici haber, muafiyet uygulanmışmı ve kasko bedeli kaç TL 'den poliçeleştirilmiş. Trafik ve kasko poliçenizi anında iptal ettirebilirsiniz. Emniyetten alacağınız " Araç çalınmıştır" yazısı ile poliçeleri iptal ettirebilirsiniz. Elimden gelen birşey olursa yardımcı olmak isterim.

kaskom çalınmayı karşılıyor ama bakalım bi problem çıkartıcaklarmı bilmiyorum. benim kaskom muafiyetliydi zaten yüzde 5 çalınmada muafiyeti vardı. kasko bedeli 10750 gösteriyorlar. tam detaylı bugün konuşamadım yarın tam olarak belli olacak bakalım. çok teşekkürler

çok geçmiş olsun. allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın. her zaman söylerim başkasının alın teriyle alınmış bir şeye tenezzül eden kişi müslüman olamaz. kaskonun olması bir nebze sevindirici yine de.

evet şu an tek üzüldüğüm şey otoparkımda motorumun olmayışı... yani kışında biniyordum çünkü. binmeseydim ama genede orada duruyor olsaydı ;( üzücü işte baya

geçmiş olsun. kasko olması isabet olmuş... her şerde bir hayır vardır :rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
geçmiş olsun arkadaşım .. valla senin konu başlığını okuyunca kasko kelimesini duydum ya içimin cızlaması bir nebze yavaşladı , ulem koca motoru nası götürüyorlar , bu nasıl cesarettir anlamadım gitti yahu..

demekki götürüyorlar, inşallah o motor sebepleri olurda egzozuyla bereber bi taraflarına girer , sora motor bloğu ve şanzuman kısmı içeride kalırda hamile karılar gibi ömür boyu o ayıpla yaşarlar ...

Selam arkadaşlar 59 PU 930 plakalı Honda 600 f marka motorum bu sabah saatlerinde evimin otoparkından çalınmıştır. Çalınan bi motorun hiç geri geldiğini ve bulunduğuna şahit olmadım ama genede aklınızda olsun gören duyan bilen olursa bana ulaşabilinseniz sevinirm. Moturumun kaskosu var fakat bu işleri bilirsiniz kaskoda olsa bi dünya uğraş ve sıkıntı oluyo. Motor Gri siyah sağ fren maneti krık ve sağ granajdaki koruma topuzunun takıldığı yerde düşmeden dolayı bi kırığı var. Ufak bi ihtimalde olsa eğerki gören olunsa ulaşabilirseniz sevinirim.
Çok geçmiş olsun, kasko var Allah' tan. Kaskoya yıllık ne kadar ödeme yapıyorsunuz, ben de yaptırmayı düşünüyorum da.

Beşiktaş çevresindeki motor hırsızlıkları hep siparişle oluyor gibi. çalıntı motor duyurularındaki geçmiş birkaç aydaki konulara bir göz atın. Hepsini çalanlar aynı kişiler gibi.

Çok geçmiş olsun üstadım.İnşallah bulunur motosikletiniz.Bu hırsızlar 600f ve rr makineleri çok seviyorlar sanırım değil mi arkadaşlar.Tuzak kurasım geliyor bu tür insanlara.Gerçi yakalasan ne olacak...Adam motosikletin üstündeyken dahi yakalasan abi kendi motorum sandım.Baktım anahtarı bulamadım,düz kontak yaptım,sonra zinciri de koparıverdim dese nasıl ceza yer...3 ay yat çık..Oh ne ala mualla...Tekrar geçmş olsun.

Hocam sonucu yazabilir misiniz ? Kasko ne kadarını karşıladı, ve size kaça kasko yaptırmıştınız

Forumdan Uzaklaştırıldı
gecmis olsun kasko durumunu merakla bekliyoruz.

herkese tek tek teşekkür ederim. henüz haber yok tabiki motordan... Kasko durumunu merak eden arkadaşlara ke ısaca cevap vermek isterim. Ben kaskomu 3 sene evel 1800 liraya yaptırmıştım ama hasarsızlık indirim olduğundan 6 ay önce 1100 liraya yenilendi. önce allianz sigortadaydım en son axa ya geçtim. şu an motorun kasko bedeli 10,750 görünüyor ama %5 muafiyetim var kaskodan. Muhtemelen 10000 lira anca alırım die düşünüyorum ama tabi belli değiy henüz bakalım 1 ay içinde bulnamaz ise karakoydan bulunamadı raporu alınacak ve kaskoya bildirilecek. ozaman netleşecek durum. umarım uğraştırmazlar. Gene dumuma göre net bilgi veririm o tarihlerde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar