Grenajdaki Boyayı Çıkarmak?Zımpara Dışında?

Arkadaşlar merhaba,

Grenajımı boyuycam fakat zımpara çok uzun sürüyor ve yapmasıda yorucu v.s duydumki boya çıkartıcılar fln varmış bunlar etkilimidir?Kullanıldıkdan sonra grenaja zarar verirmi? veya zımpara dışında başka hangi yöntemle çıkarabilirim boyayı, grenajı yeniden boyamak için?

:)

Zımparalamaktaki Amaç Şu; Eski Boyanın Üstündeki Verniği Alıp Yeni Attığın Boyayın Akmamasını Sağlamak 600 Numara Zımpara Kullanıcaksın 2 Tur Yapsan Yeter Çok Hafif Bastırmadan Eski Boyayı Çıkarmana Gerek Yok Sadece Kayganlığı Gitsin Yeterli.

:)

Zımparalamaktaki Amaç Şu; Eski Boyanın Üstündeki Verniği Alıp Yeni Attığın Boyayın Akmamasını Sağlamak 600 Numara Zımpara Kullanıcaksın 2 Tur Yapsan Yeter Çok Hafif Bastırmadan Eski Boyayı Çıkarmana Gerek Yok Sadece Kayganlığı Gitsin Yeterli.

Teşekkür Ederim hemşerim :) bende konya'da lıyım ve konya'da yaşıyorum bu arada :) Ben grenajdaki boyayı tamamen çıkarmaya çalışıyodum :)

Yeni boya atmak için zımparayla sadece verniği kaldırmak yeterli AzRaİL42 nin dediği gibi zımpara atmaktaki amaç kayganlığını giderip yeni boyanın tutunabileceği yüzey oluşturmak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Boya sökücü kullanacaksan,akrilik boyayı söken istemeyi unutma.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer grenaj'ın boyasında çatlaklık yada baska derin hasarlıklar varsa boyayı tamamen kaldırman gerekecektir ama yok eski boyasında hiçbir çatlama bozulma yoksa arkadasların dediği gibi p240 ile zımpara yapıp sonra 3 kat astar boya (primer) püskürtüp p600 ile hafif zımparadan sonra son parlak boya yapabilirsin.

Kolay yolu Boya sökücü kullanmak :
Decàpan
p_1524219_1.jpg

firça ile sürüp 5 dakika bekledikten sonra sadece bezle sileceksin:
100dak%20in%20afbijt%202.JPG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar