grenaj tamiri için nereyi önerirsiniz?

arkadaşlar selam,

honda 600rr'ımı devirdim grenajımda hasar oldu, çizik de var, kırık da... ama pek tamirci bilmiyorum. hem ucuza hem de iyi bir şekilde nerde tamir ettirmemi önerirsiniz ve yaklaşık bir grenajı kaça tamir ederler sizce?

bu arada ev anadolu hisarında...

şimdiden yardımcı arkadaşlara çok teşekkürler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuyla ilgisi yok ama benimde merak ettiğim bişey var, 2004 600rr'a 2005 full grenaj takımı olurmu yani uydurabilirmiyiz.
motoru movistara dönüştürmeyi düşünüyorumda.

2 kişi biliyorum ben İstanbul' da, zaten ikisi de piyasada iyi isim yapmış kişiler bildiğim kadarıyla:

1. Hasan Usta - Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi / 2. Kısım (Kime sorsan gösterirler zaten 2. kısımda).

2. Hakan Usta / C-Max Motor - Bostancı Oto Sanayi Sitesi' nde.

konuyla ilgisi yok ama benimde merak ettiğim bişey var, 2004 600rr'a 2005 full grenaj takımı olurmu yani uydurabilirmiyiz.
motoru movistara dönüştürmeyi düşünüyorumda.

2004 ve 2005 aynı kasa bildiğim kadarıyla, olabilir gibi bence. Yanılıyor olma ihtimalim de var tabi:)

Son düzenleme:
benımde bildiim kadarıyla 04 ve 05 kasalar birbirinin aynı ama yinede iyi arastırmak lazım bazen çok ufakta olsa makyajlanma oluyo yada iç bağlantı parçalarının yeri deişik olabiliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tayfur kaç gündür aklımdan geçiyodun, bayadır yoktun forumda aklıma kötü şeyler geliyodu ama iyisin heralde :)

saol iyiyim :) bu aralar e-5 te kırmızı 600rr kazası haberi okumadığınız sürece iyiyim.:p
bu arada 1300 km oldu, motorun herşeyini kavradım

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana 2004 kafa grenajı lazım,bendede 2005 var istersen takas yapalım:)

parça parça değilde, tam takım olarak ebaydan movistar grenajı almayı düşünüyorum,
sen 2004 modele 2005 kafa grenajı denedinmi, olmadımı.

2 kişi biliyorum ben İstanbul' da, zaten ikisi de piyasada iyi isim yapmış kişiler bildiğim kadarıyla:

1. Hasan Usta - Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi / 2. Kısım (Kime sorsan gösterirler zaten 2. kısımda).

2. Hakan Usta / C-Max Motor - Bostancı Oto Sanayi Sitesi' nde.

2004 ve 2005 aynı kasa bildiğim kadarıyla, olabilir gibi bence. Yanılıyor olma ihtimalim de var tabi:)

3. yücel motor

4 kaya34 adlı üyeye özel mesja at

iran yapıştırıcısı diyorlar 2 tane karışımdan oluşuyor .

daha önce 600f kafa grenaj ı nı yapmıştım 0 gibi olmuştu:)

Bostancı Oto Sanayinde Özgür Usta- 532 315 94 44(Free Color) var 2-3 kez grenaj yaptırdım ve boyattım hem işçiliğiden hem de ödediğim paraya değdi. Çok memnun kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar