sadece motosikletlerel ayrılmış bir park alanı vaayyy
Sanki rüyada gibiyim
Sanki rüyada gibiyim
fotolar için teşekkürler..
o memlekette tatlısu motorcusu diye bişey yoktur sanırım..:queen::queen:
Tatlısıydı Tuzlusuydu bu melmeket yaklaşık 50 yıl önce çözmüş bu tip sorunları:cat: Hatta internet de yokmuş, çıkıp ortaya kendilerini gösterecek güce ulaşmış motorcular:cat: biz de yapacağız merak etmeyin...Motosiklet park alanıdır yazan tabelalar bile 50 yıl öncesine ait burada. Eee ne demişler eski kıta:mrgreen:
MOtor parkları hoşuma gitti, dahada hoşuma giden ise motor park çizgilerinin dışında bir tane bile motor olmayışı idi.
Bizde olsa ilk gün bi sağına bi soluna taşarız, sonra köşebaşına kadar gider bu taşma![]()
özendim varya. nasıl da saygı var motosikletlilere. özel park yerleri bile var. ben burda vallaha inadına aykırı bırakıyorum motoru. 1 arabalık yer kaplıyorum mahsus![]()
Tatlısıydı Tuzlusuydu bu melmeket yaklaşık 50 yıl önce çözmüş bu tip sorunları:cat: Hatta internet de yokmuş, çıkıp ortaya kendilerini gösterecek güce ulaşmış motorcular:cat: biz de yapacağız merak etmeyin...Motosiklet park alanıdır yazan tabelalar bile 50 yıl öncesine ait burada. Eee ne demişler eski kıta:mrgreen:
yanında giderken sele götürseydin keşkem.
benim beşşüzbir bedavaya gelirdi.![]()
Extradan sünger taşımak lazım...Yoksa boruya oturmak var işin ucunda....![]()

offfff be abı ne foto cekmısın orda olmak ısterdım hee
:cherry:![]()