ya sanki tüm sport makinalar eskiymiş gibim geldi, ugandamı abi orası fakir memleketmi
Efendy İso arkadaşın gözünden kaçmamış, günaydın

İngilizler Opel Arabalarına Vauxhall diye bir amblem çakıp İngiliz malı diye biniyorlar? Öerneğin: vauxhall cavalier = opel vectra. Neden böyle olduğunu kimse bilmiyor. Opelle başlayan bu acaiplik Volksvagene de sıçramış gibi:mrgreen:
3. fotodaki araba opel astra ama amblemimi değişikk ,yoksa sabah sabah gazmalığımmı üstümde ,fotolar harika tek tek imrenerek baktımmm tenk yü
Burası için Amerikalılar özellikle, küçümseyici bir tavır takınarak ''Eski Kıta'' derler

İngilterede çoğu şey eski. Ancak kullanışsız, gereksiz hiçbir şey yok. Adamlardaki mantık, Baştan iyi planla, sağlam yap, sonra bırak çalışsın unut gitsin
abicim başlık açmasan öğrenemiyicez ingilterede olduğunu.resimler için teşekürler
Özrace Kardeşim, ne desen haklısın, son 4-5 aydır yoğun iş temposu yüzünden MT yi aksatmaya başlamıştım. Umarım döndüğümde bir çok şey yoluna girmiş olacaktır, bol bol gezeriz o zaman:mrgreen::cat:
bendende selamlar:mrgreen:
bu sefer gelemedim yoğunum

özledik ama mart 'a az kaldı..
fotolar da harika çok teşekkürler...
Tuğçe kardeş, graliçe sana özellikle gızgın, benden duymuş olma ama, sana çok fena bilenmiş, ''Bayramda da gelmedi el öpmeye, sildim ben Tuğçe'yi'' gibi laflar etti:silent: Aslında böyle dediğine bakma, bilirsin parlar geçer onun alınganlığı

Hııııım bu akşam saturday night,yani party time aman sağ salim dönün meraklandırmayın.:queen::queen::queen:
Yani bilmediğiniz sokaklardan ve barlardan uzak durunuz,gay barlar çokçadır aman dikkat.
Sayın İhtiyar

Bendenizin azıcık internasyonel dayak yemişliği, mapusane geçmişi mevcuttur, burası Allahtan ne Brezilya ne Güney Afrika. gerçi buranın insanlarıda biraz içtilermi kurt adam-kadına dönüyorlar:mrgreen: Uyarına çok teşekkürlerimi iletirim, dün gece benim evin yakınındaki parkta müzik olmadan deli gibi danseden bir grup vardı, bu havada iç çamaşırlarına kadar soyunmuşlardı, polis onlarla uğraşıyordu:mrgreen: Ne içtilerse artık:queen:
muzaffer abii merhabaa sesim geliyurmu:rendeer:
oralarda hep yağmur yağar diyorlardı ahanda yağıyo:mrgreen:
Hehehhe, Babaçi Kardeş, yağmır buranın ismi olmuş. Ancak motorcular kullanmayı bırakmıyorlar hiç. Yollar güzel, trafik düzenli sakin. Yokuşu inişi olmayan bu melmekette motorcu olmak varmış yaav tam gezilecek yer:cat::cat:
Oralarda motor kullanda farkı görünce yazarsın.
Enngin bey canılıcı yerden vurmuşsunuz:cat: Ne yapıp edip bunca işin arasına muhakkak bir gezi sıkıştırmaya çalışıyorum. Arkadaşlarımdan birinde 2 motor var, ama gezi için bana MP3 denilen 250 lik 3 tekerlekliyi teklif ediyor. İngilterede motor sürmeyi yeniden öğreneceğim heralde

:cat: Umarım yakında Londra dışının manzaralarını ekleyebileceğim bir forum açabilirim. O zaman tecrübeleri paylaşırız.
MOtor parkları hoşuma gitti, dahada hoşuma giden ise motor park çizgilerinin dışında bir tane bile motor olmayışı idi.
Bizde olsa ilk gün bi sağına bi soluna taşarız, sonra köşebaşına kadar gider bu taşma
Moderatörüm iyi demişsin. Ben motosikletlere ayrılan park alanlarına ilk baktığımda içimden gayri ihtiyari şöyle demiştim:''Huh adamlar motorları neredeyse üst üste parketmişler, acık şööle aralı koyaymışlar ya''. ancak sonra jeton düştü, motorlara ayrılan alanın dışına çıktığında çekip götürüyor polis:mrgreen: Bir de sanırım belediyeye para ödeyip özel park izni alan araçlar var, bunlar diğer araçlardan farklı olarak birçok yasak alanda bekleme yapabiliyorlar, başta da kurye motorları geliyor:cat:
Eleyküme selem...
Oğuz..Purak ve İhsanhakan abi deyolarki..Muzo artık bizi tanımaz selam vermez...İngiltere görmüş adam falan deyolar abi...
Aşkolsun Handrosum Galler Pirensim, hepinize selamlar, tabi bundan sonra ''Hi ya da Nice to meet you'' hesaabı olacak:mrgreen:
ya adamların heykellerı bıle dılenıyo bea
:queen::queen:heheheheh,
bir paket cigaraya 6 Pound verirsen sen de dilenmeye başlarsın burada

Çok pahalı bir ülke, özellikle ulaşım, yemek... Yani burada ve buranın standartında maaş almıyor iseniz adamın ocağına incir dikilir vallah:mrgreen:
Abi Manchester'a uğrayıp bi arkadaşıma slm verirsin deme

Fotolar için teşkürr ama bu kadar olmazz daha çok bekliyoruzz
İşallah daha çok fotolu forumlar olacaktır:cat:
Güzel fotoğraflar,teşekkürler...
Fotolardan birinde heybeti ile bir Xciting gözüme çarpıyor ve "vay be global marka imiş" diyorum peşinden
Burada scooter dendiğinde açık ara farkla Piaggio tutuluyor. Ardından Honda nın Dylan Modeli neredeyse bütün kuryelerin altında. Ama 95 model Hondalar bile efektif olarak kullanılıyor. dediğim gibi burada önemli olan eski olması değil, sağlam iş görmesi. Bu arada benzin fiyatları bizim ülkemize göre kıyaslandığında çok düşük kalıyor. O yüzden 500-600 lük motorlarla hatta race motorlarla bile kurye olarak çalışanlar mevcut:cat:
Bunca işin arasında fotoğrafları yetiştirmenizi takdir ettim. Teşekkürler.
Görüldüğü üzere motosiklet kaynıyor gavur eller. Skuter oranı da hiç te az değil.. Birçok Çin'li de görebilirsiniz oralarda ve buradaki gibi hiç de "inferior" gözle bakılmaz onlara...
Ben de katılımınıza teşekkür ederim:cat: Daha ciddi işe yarar bilgiler edindikçe eklemeye çalışacağım. Belki ileride buralara gelmek isteyen arkadaşlarımıza faydası olur:cat:
abi bana livayz beşşüzbir getir.
meteye daha az olsun. beşşüz yeter.
Yaav Gültekin, sana 501 getirip de, Handroya 2000 li rakkamların altında bişiy getirdimmi ben daha siteye de giremem, yüzyıl başıma kakar:mrgreen: