gozlerime inanamadim

arkadaslar bugun oglen 11,30 civari bakirkoyde tam onumde bu kaza oldu
surucu allahtan tam korumaliydi ona bisi olmadi ama motor gitti...:silent:

Moderatör (forrap)
Allah korumuş,korumalarının tam olmasının faydasını görmüş ama şansıda yaver gitmiş yoksa böyle bi kazada koruma bile yetersiz kalabilir amortisör kırılmış sanırım daha ne olsun:cyclopsan

is icin eminonune gidiyordum bakirkoy den yenikapiya kadar tercihli yol vardir bilirsiniz belki..orda onumde bir kurye gidiyoruz derken arkamdan bir motor sesi geldi daha aynadan bakmadan adam onumdeydi ve sert bir viraj vardi onu alamadi ve direk bariyere vurdugu an motorun onu koptu ve bariyerin dibine dustuler surucu ben durana kadar ayaga kalkmisti ama montu falan mahvoldu..
bir an ne oldu video falan sandim sonra kendime geldim yanina falan gittim motorlu kuryede durdu kurye bile ne zaman gecti anlamadim dedi.adam iyi kendinde ama motor.....aman arkadaslar surat felakettir,,aman diyeyim dikkat...

Harbiden iyi dağılmış motor, adamın hemen ayağa kalkabilmiş olması mucize.Ama senin anlattığına bakılırsa hakikaten kendi kaşınmış...

Bu yüzden race'ler tehlikeli deniyor... Virajı hangi hızda alabileceğini kestirmek her araçta zor. Şanslıymış, ucuz kurtarmış.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
MOTO GP izleyip gaza gelmiştir :mrgreen:

Evet gülüyorum ne var? Ben mi dedim ona "Yarışmak için üretilmiş bir araç" ile İstanbul'un dandik yolunda o hızı yap diye!!!

vallahı abı ıyı dedınde yazık oldu adama ve motora ama dıkkatlı oluverseydı bırazcık ne olacaktı bızler demıyormuyuz abı motor kullanmak dıkkat ıster ve becerı ıster dıye adam dınlememıs verı vermıs bıraz gazı sonrası malum tabı motora bınerken dıkkatlı olursak bızım ıcınde ıyı olur sevdıklerımız içinde ilk once dıkkat

Yalnış yapmış:farao: kendi hatası ama sağlık durumu iyi olsa da anladığım kadarıyla bunu üzerindeki koruyucu kıyafetlere borçlu,MotoGP yasaklansın:)

öncelikle arkadaşa çok geçmiş olsun motoruna yazık olmuş
tam korumanın önemi çok güzel bi şekilde belli olmuş
inş. don gömlek motor kullanan arkadaşlara örnek olur

walla çok enteresan bi şekilde motorun ön bolumu ayrılmış, düşünüyorum düşünüyorum ama bulamıorum nasıl olabılır bu die

Güzelim makine darmadağın olmuş yıkılmış olmalı Allah korusun...

Süper Moderatör (BBRR)
600 cc sportla motora başlamak isteyen arkadaşlara söylüyorum ...ahada işte size afiş olacak bi resim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar