Gözlerimden Ameliyat olacağım destek bekliyorum Arkadaşlar...

@jackonbir - kızları gördüğün halde, yine de bana oy verdiğin için teşekkürler arkadaşım...

Ovvv benim kankeitalar müridler yardırmış...helal...en yakın rakibe 430 oy fark atmış...artık kasmaya gerek yok yav...bir sonraki ay yusuf kardeşimizi zirveye ittirelim :)

Motosikleti
Hornet
Sayende haberimiz oldu abi.Asıl sana helal olsun:rendeer:
Bu arada msja bayıldım arada atsan fena olmaz abi ya:mrgreen:

@DNGe,@Emrah.ark - ilginize çok teşekkür ederim inşallah sayenizde kazanacağım :)

@mete-han - tekrar teşekkürler metehan abi Allah razı olsun :)

yalan bunlar kazanan kendi açtıkları sahte kullanıcılardır.facebook bunlarla dolu.inanma derim.ameliyat olan biriyle yüzyüze görüştün mü .kimse kimseye bedava bişey vermez hele bu devirde.

yalan bunlar kazanan kendi açtıkları sahte kullanıcılardır.facebook bunlarla dolu.inanma derim.ameliyat olan biriyle yüzyüze görüştün mü .kimse kimseye bedava bişey vermez hele bu devirde.

aga hemen önyargılı olma...bu günya göz hastanesi avrupanın en büyük göz ihtisas grubudur...çekiliş kura mura yok...bende lazer tedavisi oldum Türkiye gazetesi hastanesinde zamanında...1000 dolar bedelli ameliyatı ücretsiz yapıyorlar...maksat tanıtım reklam...melih yırttı bence...

aga hemen önyargılı olma...bu günya göz hastanesi avrupanın en büyük göz ihtisas grubudur...çekiliş kura mura yok...bende lazer tedavisi oldum Türkiye gazetesi hastanesinde zamanında...1000 dolar bedelli ameliyatı ücretsiz yapıyorlar...maksat tanıtım reklam...melih yırttı bence...

Metehan abi gerekli açıklamayı yapmış zaten açıklaman için teşekkürler metehan abi, bu yarışmayı yapan kurum ile hiç bir bağlantım yok sadece o kurumun antalya şubesinde tedavi görmekteyim ve böyle bir yarışma olduğunu öğrenince katıldım.

Metehan abi gerekli açıklamayı yapmış zaten açıklaman için teşekkürler metehan abi, bu yarışmayı yapan kurum ile hiç bir bağlantım yok sadece o kurumun antalya şubesinde tedavi görmekteyim ve böyle bir yarışma olduğunu öğrenince katıldım.

bu namussuz dünya göze zamanında başvurdum...tekeldi çok pahalıydı lazer tedavisi orada olamadım...aslında yaram var...:sunny:

facee girmeye fırsat bulduğumda katılacağım,buaradan mümkün değil,Allah yardımcınız olsun,Metehan a da teşekkürler.

çok geçmiş olsun metehan abi senin gözlerde görme kusuru neydi?

ben ilkokul çağında başladı göz zorunları ve sonrası gözlük...2000 yılına kadar 6 numara miyoptum...sonra lazer tedavisi oldum halledildi sorun...şu an güneş ışığına karşı gözlerim biraz hassas....birde yazıları uzaktan tam net okuyamıyorum...

ben ilkokul çağında başladı göz zorunları ve sonrası gözlük...2000 yılına kadar 6 numara miyoptum...sonra lazer tedavisi oldum halledildi sorun...şu an güneş ışığına karşı gözlerim biraz hassas....birde yazıları uzaktan tam net okuyamıyorum...

hala miyopsun o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar