Gözlerimden Ameliyat olacağım destek bekliyorum Arkadaşlar...

ben ilkokul çağında başladı göz zorunları ve sonrası gözlük...2000 yılına kadar 6 numara miyoptum...sonra lazer tedavisi oldum halledildi sorun...şu an güneş ışığına karşı gözlerim biraz hassas....birde yazıları uzaktan tam net okuyamıyorum...

Öncelikle metehan abi mesajına geç cevap verebildim özür dilerim.Miyop derecelerin gerçekten fazlaymış, Allah acil şifalar versin.Güneş ışığına hassasiyet konusunu ve uzağı net okuyamama sorunu için tekrar muayene olmadın mı ? metehan abi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------

@newceri,@philetoaster,@bY_aLp,@egelim 43 ,@serkanADH13 - arkadaşlar ilginize ve desteğine çok teşekkür ederim :)

gel benseni bi okuyup üfleyim birşeyin kalamz hacım...:cat::mrgreen:

Mezit sen subhanekeyi biliyorsan ben şaşarım aga...:p

Hayırlısı olur inşallah. Allah yardımcın olsun, Acil şifa dilerim.

ulen sahtekar tıklama yapacağına sende bir garibanın ameliyatını üstlen...:queen: paranın bereketi artsın ayuu...:p

Öncelikle metehan abi mesajına geç cevap verebildim özür dilerim.Miyop derecelerin gerçekten fazlaymış, Allah acil şifalar versin.Güneş ışığına hassasiyet konusunu ve uzağı net okuyamama sorunu için tekrar muayene olmadın mı ? metehan abi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------

@newceri,@philetoaster,@bY_aLp,@egelim 43 ,@serkanADH13 - arkadaşlar ilginize ve desteğine çok teşekkür ederim :)

ganga tekrar muayeneye gidersem yeniden gözlük verirler diye tırsıyorum...idare ediyorum aslında...

ameliyat olacak arkadaşım ilk önce geçmiş olsun.yaşım 18 sol göz 3.25 sağ 4.50 gözlüğüm var..bende dünyagözdee olmayı düşünyorum..acaba miyop astigmatlara oluyormu yaşım 22 den aşağı olmaz dediler ameliyat...

@sercan2667 - Teşekkürler sercan arkadaşım bildiğim kadarıyla aranılan şartların başında yaş sınırı 18 , ikinci olarak göz numaraların en az 2 yıl süre olmak şartıyla değişmeyecek!, bende de astigmat var , bir arkadaşımda ciddi astigmat vardı o da geçen sene lazer ameliyatı oldu çok memnun...
Bu şartların uygun olması da yetmiyor lazer operasyonu için yapılması gereken tetkikler var o testlerde operasyon için yeterli sonucu aldıktan sonra geriye sadece ameliyat kalıyor :) Allah acil şifalar versin geçmiş olsun arkadaşım :)

Arkadaşlar son 8 saat kaldı yarışmanın bitmesine desteğinize ihtiyacım var en yakın rakip bu saatlere kadar bekledi şu anda farkı kapatmak için hızlı bir oy artışı var Desteğinizi bekliyorum....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım oylarımız işine yarar en kısa sürede geçmiş olsun

Arkadaşlar son 8 saat kaldı yarışmanın bitmesine desteğinize ihtiyacım var en yakın rakip bu saatlere kadar bekledi şu anda farkı kapatmak için hızlı bir oy artışı var Desteğinizi bekliyorum....
allahtan bi mani çıkmaz..ameliyat olursan bu İLASİK in fiyatıın öğrenebilrmisin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar