görüntü çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
motoru alalı bir ay oldu.çok memnunum.ucuz olmasına rağmen,görüntü muhteşem.herkesin dikkatini çekiyor.kullanımı rahat.henüz yakıtından bir şey anlayamadım ama yakında anlarız.yeni motor alacaklara önerilir.

öncelikle hoşgeldin.. ve hayırlı olsun.. bu arada motorun marka modelini belirtseydin ii olurdu.. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan, kazasız belasız (umarım hayel bir motor değildir, yazmamışında marka model :) )

güzel motordur bende tavsiye ederim tabi çin malı sonuçta çok bişey beklememek lazım yine de:queen:

motorun ne kardeşim:pr:

hayırlı olsun, çok güsel bi seçim yapmışsın bende de ondan var hemde iki tane, çok memnunum. Görüntüye bi şey diyemeyeceğim, ben daha ziyade başkalarındakini beğeniyorum en azın dan %50 si ilgimi çekiyor.Bendekileri 38 sene kullandım (hala kullanıyorum), kaç bin km gittiğimi hatırlamıyorum, ama 500binden fazladır, güzel bi seçim, hemde bedeva, yalnız ne lastik kullanıyorsun bu önemli tabi, ben hafta sonları adidas kullanıyorum, hafta içi lastiksiz kullanıyom genelde kösele tabanlı bişey oluyor...:mrgreen:

mkmemory' Alıntı:
hayırlı olsun, çok güsel bi seçim yapmışsın bende de ondan var hemde iki tane, çok memnunum, 38 sene kullandım (hala kullanıyorum), kaç bin km gittiğimi hatırlamıyorum, ama 500binden fazladır, güzel bi seçim, hemde bedeva, yalnız ne lastik kullanıyorsun bu önemli tabi, ben hafta sonları adidas kullanıyorum, hafta içi lastiksiz kullanıyom genelde kösele tabanlı bişey oluyor...:mrgreen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Sitede gördüğüm en güzel cevaplardan biri...Gece gece çok saoL ya...Beni güldürdün:cat: :p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
:sunny: :sunny: ::baaas:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::sas:: ::sas:: ::piloot:: ::piloot:: ::piloot:: ::jester:: ::jester:: ::jester::

hakikaten süper motor herkez almalı görüntü mükemmel.. muhtemelen bunu yazan 13-14 yaş civarı bir ufaklıktır..

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
süpersiniz yaa ne diyim :queen: ilk mesajda böle bi atak pes yanii:mrgreen: :mrgreen:

ben sissy barını sevmedim ama. hem biraz garip duruyor.
ne bu motor ya? burası motosiklet forumu, müneccimler forumu değil. nereden bileceğiz biz senin motorun nedir ya? :pr:
mkmemory, sendekilerden bende de var. ama çimenlik falan görünce lastikleri çıkarıp enduro takılıyom. yani enduro/cruiser karışımı benimki :queen:

cevaplar harika ya bende de vardı ama çok sorun çıkartıyo sattım
ama şaka biyana motorunu merak ettim bu gece bi niyetlenip yatımda motorunun markasını rüyamda gorum :D

Yoksa arkadaşın motor şu yeni çıkan Macar-Çin melezi Tabaan-way"lerden mi????

arkadaş yenisin galiba arkadaşlara alınma hepsi şakacı cocuklar ama motorun ne su motorumu elektirik motorumu yoksa deniz motorumu

Motor hakikaten güzelmiş. Ama onun debriyaj baskısında fabrikasyon sorun var dikkat et.

Bu arada Talkie bende Keeway var, Tabaan-way deyip dalga geçme lütfen!... :bounce:

tamaaamm.... jungesmond u korkutunuz, kacti gitti, yaziiiik daha altermond, vollmond filan olarak belki yeni bi nic acar ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar