görüntü çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence bu açılan konu ayın hatta yılın konusu olacak minimum 300 cevap yazılır diyorum bitmez bu geyik:cat:

motor gusel saglamda ama bıraz lastıklerı ınce be abı..buna 130luk takılıomu beyler?:)

onu bırakta üf motora bak bee..
Abi bu kaç yapıyoo???

geyik

mkmemory' Alıntı:
hayırlı olsun, çok güsel bi seçim yapmışsın bende de ondan var hemde iki tane, çok memnunum. Görüntüye bi şey diyemeyeceğim, ben daha ziyade başkalarındakini beğeniyorum en azın dan %50 si ilgimi çekiyor.Bendekileri 38 sene kullandım (hala kullanıyorum), kaç bin km gittiğimi hatırlamıyorum, ama 500binden fazladır, güzel bi seçim, hemde bedeva, yalnız ne lastik kullanıyorsun bu önemli tabi, ben hafta sonları adidas kullanıyorum, hafta içi lastiksiz kullanıyom genelde kösele tabanlı bişey oluyor...:mrgreen:

hakkaten yılın geyiği budur bence de.... :cat: :cat: :cat: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nıhahaahaha:queen:

ben böyle motor görmedim:mrgreen: hala da göremiyorum:queen:

ArkadaŞlar Bravo AdamcaĞizi KaÇirdiniz. Herhalde GerÇekten Motoru Varsa Da Bu Moralle Bİr KaÇ GÜn Motora Bİnmez.

Haksızlık etmeyin...

Arkadaşlar haksızlık ediyorsunuz...

Arkadaşın motoru gördüm...

Bunun aynısı... Az yakıyoooo....

ghostbike8xp.jpg

:mrgreen:

ybr 125

slm.arkadaşlar ben ybr almayı düşünüyorum bana bi tavsiyede bulunmak istermisiniz nasıl yani ybr iyi bir motormu bundan önce honda beat vardı o duruyor ybr yi vitesli oldugu için tercih etmek istiyorum ne dersiniz...:queen: :salut: :pr:

jungesmond' Alıntı:
motoru alalı bir ay oldu.çok memnunum.ucuz olmasına rağmen,görüntü muhteşem.herkesin dikkatini çekiyor.kullanımı rahat.henüz yakıtından bir şey anlayamadım ama yakında anlarız.yeni motor alacaklara önerilir.
kardeş sen motoru yeni almışsın diye öyledir senin motor en fazla 2000 km den sonra çökecektir bu performansı kalmaz bence ybr almalısın çok ideal bir motor ybr 125..........:queen:

Son düzenleme:
hoşgeldi hayırlı da olsun da dada ne hayırlı olcak bir ismini koysaydın ne tavsiye ediyosun oda ayrı motor diyosunda pancar motoru bile olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar