Görmeden motosiklet sürüyor

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gözleri görmeyen şahıs, motosiklet ile trafiğe çıkıyor. İlçe merkezinde motosikletle dolaşan kör sürücüyü görenler dehşete kapılıyor.

Sındırgı'da müzisyen olarak düğünlerde çalgı çalıp şarkı söyleyen Muammer Demirdöğen, nam-ı diğer "Kör Muammer", ilçe merkezinde kendisinin kullandığı motosiklet ile seyrediyor. Gözlerinin ancak karanlık ve aydınlığı fark edecek kadar görebildiği belirtilen Muammer Demirdöğen, Cumhuriyet Meydanı'ndaki döner kavşağa motosikletiyle ters yönden girdi. Kör sürücü, tesadüfen olay yerinden geçen İHA muhabiri tarafından görüntülendi. Tersten girdiği kavşakta öylece kalan ama sürücüyü diğer sürücüler fark edince bir kaza önlenmiş oldu.

GECE GÜNDÜZ KULLANIYORMUŞ
Ama sürücü Muammer Demirdöğen, motosikletiyle Kocakonak köyü ile Sındırgı arasında gece, gündüz gidip geldiğini söyledi. Bunu duyanlar kulaklarına inanamazken, sürücü şimdiye kadar hiçbir trafik ekibine yakalanmadığını anlatırken vatandaşların şaşkınlığı bir kat daha arttı. Sındırgı-Kocakonak köyü arasındaki 2 kilometrelik yolu gözleri görmediği halde kendi kullandığı motosikletle gidip geldiğini açıkça itiraf eden kör sürücüyü motosikletin üzerinde görenler gözlerine inanamıyor. Hem kör, hem ehliyetsiz, hem de kask takmadan üstelik arkasında bir de yolcu taşıyan "Kör Muammer"in bu akıl almaz cesaretinin nereye kadar süreceği ise bilinmiyor.

mynet'ten alıntıdır

ben diyecek bir şey bulamıyorum arkadaşlar:cyclopsan

Trafik canavarı böyle bişi olsa gerek :) (ağlanacak halimize gülüyoruz :silent: )

gece gündüz kullanıyomuş.. ne farkedecekki zaten :p

GKN

bence görüyodur yol useçecek kadar
mümkün deil motora binmesi yoksa
kadıköyde gözleri görmeyen bi abi var tüm kadıköylülerin görünce tanıyacağı bi sima
elinde bastonuyla akşama kadar kadıköyde fink atıyo belki 20 senedir
ama yolun karşısında geçerken mutlaka birinden yardım istiyo
biçok kez bana denk gelmiştir ve bi keresinde bana söledii şey şu olsu
'güzel kardeşim, yaya trafiğinde sorun yok aradan çarpsakta düşsete en azından yediğimiz 2 fırçayla kalıyoruz insanlardan....!!!!!
ama ara çtrafiği öyle deil, trafiğe kendimizi uyduramıyoruz..'

Para toplayıp bu arkadaşa hayabusa alalım.Ömrünün son günlerinde iyi bir makinaya binsin gariban :)

Objeleri seçebilecek kadar görüyordur yoksa asla motosiklet süremez...

Yukarıdaki bu olayın evrensel açıklamasıydı gelelim Türkçesine...

Ooo abi bizim Muhammer abi mi... Onda ne yetenek var valla piste çıkarsan kör kör birinci olur iman gözüyle görür o...

babaçi;826716' Alıntı:

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gözleri görmeyen şahıs, motosiklet ile trafiğe çıkıyor. İlçe merkezinde motosikletle dolaşan kör sürücüyü görenler dehşete kapılıyor.

Sındırgı'da müzisyen olarak düğünlerde çalgı çalıp şarkı söyleyen Muammer Demirdöğen, nam-ı diğer "Kör Muammer", ilçe merkezinde kendisinin kullandığı motosiklet ile seyrediyor. Gözlerinin ancak karanlık ve aydınlığı fark edecek kadar görebildiği belirtilen Muammer Demirdöğen, Cumhuriyet Meydanı'ndaki döner kavşağa motosikletiyle ters yönden girdi. Kör sürücü, tesadüfen olay yerinden geçen İHA muhabiri tarafından görüntülendi. Tersten girdiği kavşakta öylece kalan ama sürücüyü diğer sürücüler fark edince bir kaza önlenmiş oldu.

GECE GÜNDÜZ KULLANIYORMUŞ
Ama sürücü Muammer Demirdöğen, motosikletiyle Kocakonak köyü ile Sındırgı arasında gece, gündüz gidip geldiğini söyledi. Bunu duyanlar kulaklarına inanamazken, sürücü şimdiye kadar hiçbir trafik ekibine yakalanmadığını anlatırken vatandaşların şaşkınlığı bir kat daha arttı. Sındırgı-Kocakonak köyü arasındaki 2 kilometrelik yolu gözleri görmediği halde kendi kullandığı motosikletle gidip geldiğini açıkça itiraf eden kör sürücüyü motosikletin üzerinde görenler gözlerine inanamıyor. Hem kör, hem ehliyetsiz, hem de kask takmadan üstelik arkasında bir de yolcu taşıyan "Kör Muammer"in bu akıl almaz cesaretinin nereye kadar süreceği ise bilinmiyor.

ben de net olarak bilmiyorum.Ama tahmin ediyorum çok fazla sürmez...:cyclopsan

ben asıl onun arkasına binenin aklına şaşayım:farao:

Şaşkınım :santa: Ne alakası var aşkla maşkla düpedüz cahillik bu :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın birgün kaza yapıcak allah korusun ölücek sonra şeytan icadı olucak motor :pr:

yolda kullanmıyordur bence. yol kenarından yürüyerek gideceği yolu, mobiletle yürüme hızından biraz hızlı kat ediyordur ama yola çıktığını sanmıyorum. arkasındaki arkdaş da heralde ona çukur tümsek için yön veriyordur. yani umarım en kötü ihtimalle böyledir...
bu adama trafikte rastlayıp da "önüne baksana! kör müsün kardeşim!" dediğinizde alabileceğiniz cevapları düşünüyorum da..

Allahın işine karışılmaz onda da bu yetenek var değerlendiriyo :)
Ya hiç kullanamasaydı :p

abı bune yaaa allah akıl fıkır versın baska dıcek bısıyım yok boyle sey olurmu yaaa...:pr:

Abi kulliyen yalan gibi , bu meret gormeden bakmadan istedigin yere gitmiyor ki , yatar kalır 10 metrede deneyin gorun

dediğiniz gibi bazı objeleri geceyi gündüzü görebilecek kadar kör değilmiş..

Para toplayıp bu arkadaşa hayabusa alalım.Ömrünün son günlerinde iyi bir makinaya binsin gariban :)

sen para toplayıp hayabusa alacağına adamin gözünü ameliyat ettir..:cat::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
adama +10 arkasına binen şahsa ise +25 veriyorum benim gozumde en populer insanlar bunlar artık.... aferim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar