Görmeden motosiklet sürüyor

ya abi yok boyle bir zihniyet yarın bir gun yine boyle bir adam gelip en sevdiklerimizin ölümüne yol acarsa ozaman ne olucak, bunun hesabını kim vericek kendisinin ölmesine bişiy demiyorum tercih meselesi. saatli bomba bu tip insanlar iyiki bana denk gelmiyo tepkim cok net olur bunun gibi insanlara:pr:

arkasındakide şaşı galiba hani körle yatan şaşı kalkarmışya.....yanlıs bi davranış

:p kelimenin tükendiği zamanlardan bir olsa gerek:farao::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gözleri görmeyen şahıs, motosiklet ile trafiğe çıkıyor. İlçe merkezinde motosikletle dolaşan kör sürücüyü görenler dehşete kapılıyor.

ben diyecek bir şey bulamıyorum arkadaşlar:cyclopsan
Ben de o dehşete kapılanlara diyecek bi şey bulamıyorum.
Bu memlekette aklı,bilgisi,insafı olmadan memleket yönetmeye kalkanlar,sesi olmadan ses sanatçısı,iki kelime repliği anlamadan sinema sanatçısı olanlar varken bi körün motor kullanması kadar daha az dehset verici ne olabilir.

Siz dua edin şehirlerarası otobüs kullanmıyo,kaptanlığa niyetlenmiyo,en azından haddini biliyo:)

adam ne güsel kullanıyo motorunu. sizde kıskandınız dimi:queen:

merhaba arkadaşlar ben balıkesir sındırgıdan muhammer abıyı çok ıı tanıyan bırısıyım ama muhammer abı şehir merkezinde motorsıklet kullanmadı hiç kullanmazda görme oranı %5 civarında sadece ışığı ve gece ve gündüzü ayırt edebiliyor bu haber sallamasyondan baska bısey değil bu arada o resimdeki motorsiklet arkada oturan kemal adındaki şahsa aittir muhammer abi motorsiklet deil bisiklet bile kullanamıyo fakat org ve klarneti çok ii kullanıyor :Dneyse arkadaşlar bu konuya umarım bi acıklık getirmişimdir saygılarımla

COQ

Motosiklet Eğitmeni
merhaba arkadaşlar ben balıkesir sındırgıdan muhammer abıyı çok ıı tanıyan bırısıyım ama muhammer abı şehir merkezinde motorsıklet kullanmadı hiç kullanmazda görme oranı %5 civarında sadece ışığı ve gece ve gündüzü ayırt edebiliyor bu haber sallamasyondan baska bısey değil bu arada o resimdeki motorsiklet arkada oturan kemal adındaki şahsa aittir muhammer abi motorsiklet deil bisiklet bile kullanamıyo fakat org ve klarneti çok ii kullanıyor :Dneyse arkadaşlar bu konuya umarım bi acıklık getirmişimdir saygılarımla

Bu konuya açıklık getirdin saolda.
Bu konuyu nasıl bulup, buraya nasıl geldin?
Ona da bi açıklık getirirsen seviniriz.:)

şaşırmış bu adam :farao: ne cesarettir bunu bu şekilde kullanıyor hayret yani

..abi bu arkadaşla metin şentürkü cetski ye bindircen yarıştıracan ne atraksiyon olur heee...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok sevdiğim sözü burda tekrarlamakta fayda var

cesaret cehaletten gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar