Görmeden motosiklet sürüyor

hadi muammer neyse de arkadaki elemana ne demeli. bi de pişmiş kelle gibi sırıtıyor.

Bu konuya açıklık getirdin saolda.
Bu konuyu nasıl bulup, buraya nasıl geldin?
Ona da bi açıklık getirirsen seviniriz.:)
internette bizim ilçe ile ilgili resimlere bakerken gördüm dikkatimi çekti actım baktım bir çok insan bunun imkansız oldugunu bile bile yazmış çizmiş bende bu konuya acıklık getırmek istedim

Panik yok adamın beynınde Navagation (yol gösterici) var :p yada arkasındakı yedek şöför sol yap sag yap bas gaza frenle dıo :D

COQ

Motosiklet Eğitmeni
internette bizim ilçe ile ilgili resimlere bakerken gördüm dikkatimi çekti actım baktım bir çok insan bunun imkansız oldugunu bile bile yazmış çizmiş bende bu konuya acıklık getırmek istedim

:)

Arass;
senede bir defa sizin ilçe aklina dusup internete giriyon galiba.:)
Ben soruyu geçen sene sormusum.
Sen bu sene cevap verdin.
Bir soru daha sorcam.
Gerçi cevabini seneye verirsin bilioyom ama olsun, yine de sorayim.:)
Bu sahislar hala yasiyor mu?
Seneye gorusmek dilegiyle.:cat:

:queen::queen::queen:
Objeleri seçebilecek kadar görüyordur yoksa asla motosiklet süremez...Yukarıdaki bu olayın evrensel açıklamasıydı gelelim Türkçesine...Ooo abi bizim Muhammer abi mi... Onda ne yetenek var valla piste çıkarsan kör kör birinci olur iman gözüyle görür o...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

yok artk kör olupta ana yolda..bence arakdaki sağa sola git aman muammer abi fren yap abi diyordur =)

Çok tehlikeli aman kendini düşünmüyorsun ama başkalarının canını yakabileceğini düşünmen lazım .

ruzgarın ve motorun sesı yonlendır ınsanı, gormesen de motor tutkusu yon verır sana

ya mutlaka görüyürdur şimdi.
ona bakacak olsak benmde gözlerim bozuk:cherry:

Yurdum insanı işte. Ne kadar sevimli. Aman ne güzel. :farao:

Bari artçı yönü tarif ediyordur yavaşla, sağa dön sola dön filan gibi yönergeler vererek...

Biraz bencilce olacak ama bazen her koyun kendi bacağından asılır deyip geçmek en iyisi.

Yurdum insanı işte. Ne kadar sevimli. Aman ne güzel. :farao:

Bari artçı yönü tarif ediyordur yavaşla, sağa dön sola dön filan gibi yönergeler vererek...

Biraz bencilce olacak ama bazen her koyun kendi bacağından asılır deyip geçmek en iyisi.

bence ardçının yanında biri daha var(yusuf&yusuf)

2 sene önce açtığım topic hortlatılmış bilgilerinize:)

böyle birşey nasıl olur hala kafam almıyor.ya adam o kadar da kör değil,yada bizim aklımız almıyor.ehliyeti olmayan birisi bile motosikleti biraz kullansa illaki düşer,bu adamın eliyeti yok üstüne üstlük KÖR!şaşılacak iş:cyclopsan

arkadaşlar geçen haberlere çıktı..bu arkadaşı tır çiğinemiş :pr::queen::rendeer:
(şaka şaka biz görüyoz da ne oluyor kaçabiliyormuyuz sanki....)

Son düzenleme:
Konuya birinci ağızdan açıklık gelsin

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gözleri görmeyen şahıs, motosiklet ile trafiğe çıkıyor. İlçe merkezinde motosikletle dolaşan kör sürücüyü görenler dehşete kapılıyor.

Sındırgı'da müzisyen olarak düğünlerde çalgı çalıp şarkı söyleyen Muammer Demirdöğen, nam-ı diğer "Kör Muammer", ilçe merkezinde kendisinin kullandığı motosiklet ile seyrediyor. Gözlerinin ancak karanlık ve aydınlığı fark edecek kadar görebildiği belirtilen Muammer Demirdöğen, Cumhuriyet Meydanı'ndaki döner kavşağa motosikletiyle ters yönden girdi. Kör sürücü, tesadüfen olay yerinden geçen İHA muhabiri tarafından görüntülendi. Tersten girdiği kavşakta öylece kalan ama sürücüyü diğer sürücüler fark edince bir kaza önlenmiş oldu.

GECE GÜNDÜZ KULLANIYORMUŞ
Ama sürücü Muammer Demirdöğen, motosikletiyle Kocakonak köyü ile Sındırgı arasında gece, gündüz gidip geldiğini söyledi. Bunu duyanlar kulaklarına inanamazken, sürücü şimdiye kadar hiçbir trafik ekibine yakalanmadığını anlatırken vatandaşların şaşkınlığı bir kat daha arttı. Sındırgı-Kocakonak köyü arasındaki 2 kilometrelik yolu gözleri görmediği halde kendi kullandığı motosikletle gidip geldiğini açıkça itiraf eden kör sürücüyü motosikletin üzerinde görenler gözlerine inanamıyor. Hem kör, hem ehliyetsiz, hem de kask takmadan üstelik arkasında bir de yolcu taşıyan "Kör Muammer"in bu akıl almaz cesaretinin nereye kadar süreceği ise bilinmiyor.

Yukarıda okumuş olduğunuz haber asparagas değildir. Haberi fotoğraflayan kişi babamdır ve Muammer denen şahıs az da olsa görebilen ancak kesinlikle %10 un altında bir görüşe sahip olan biridir. Zaten adam görse Sındırgı Meydanında ters yöne girermi :) Bu vatandaş (HABER YAPILMADAN ÖNCE) 2 Km yolu motosikletiyle gidip geliyordu. Haber yapıldıktan sonra motora elkonuldu. Böyle bir olaydan sonra başka bir motor alıp kullanacak hali yok heralde. Adamın gördüğünü varsaysak bile kaskı-ehliyeti yok ve meydanda motorla ters yöne giriyor, bu vatandaş haber yapılmasaydı potansiyel trafik canavarı olarak dolaşacaktı. Kalkıp ta habere asparagas demenin nekadar mantığı var bilemiyorum. Bu arada Muammer ve yolcusu hala sındırgı'da yaşamını sürdürmakte :)

ya ben yeri geliyo gözüm açık kaza yapabiliyorum. Eğer bu haliyle kaza yapmıyorsa motoyu bırakıcam.. ))) Şaşılır yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar