Görkem'e Garipçe ve Galata'lı Turizm Gezisi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili kardeşimiz gelmiş vatan hasretiyle yanıp tutuşuyor :p Garipçey'i görmedim diyor eee biz de manevi anne ve babası olarak çocuumuzun kolundan tutup altına cıbırını verip :mrgreen: alıp addalara götürüyoruz :mrgreen: Çok güzel bir gün geçirdik :cat:
Seni seviyoruz Görkii :rendeer:

Garipçe'den manzaralar :)

Yemekler her zamanki gibi muhteşemdi :cat:

Görkem çok memnun kaldı yine gelecek ben dedi :p

Balık köftesinden balık kokoreçe herşey var ama bizim favorimiz balık eriştesi :cat: Gerçekten lezizzz :)

Böcüklerimiz çok ormantik :salut:

Tipitipler :mrgreen:

Tewgilimle ben :rendeer:

Kaleye çıkıyoruz bir de ne görelim ineğin biri yemek uğruna kendi kendini intihar edecek neredeyse :mrgreen:

Eeevveeettt gel gelelim artizzlik dergi pozlarınaa :p Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için artizizzz :queen:

Artist olunmaz doğulur işte budur :mrgreen: :rendeer:

Kimin kardeşi :cherry:

Aşk böcükleriyiz biz :rendeer:

Geçiyoruz Galata Köprü Altına :) Sanatsal foto çalışmaları burada da sürüyor :p

Ye iç ye iç nereye kadar :queen:

Aaaa uçan balık :p Utanmasak yukardan olta atanların tuttukları balıkları da yiyeceğiz :queen:

İki yakışıklı birarada :rendeer:

garipçe köyüne gelip masanıza oturdugunuzda restaurantta bende kız arkadasımla arkanızda oturuyordum :)

hatta sizleri gördüğümde ; demek siteden kalma bi aşinalık vardıki içimden biryerden tanıyorum ama nerden diye cıkaramamıstım :)

selamlar :)

Garipçe'nin balıkları çok güzelmiş... Gitmeyen bir ben kalmıştım sağolsunlar götürdüler :cherry:
Gitmeyen varsa tavsiye ederim...
Şehirden kaçmak için en yakın mekanlardan biri. Sarıyerin biraz ilerisinde.

garipçe köyüne gelip masanıza oturdugunuzda restaurantta bende kız arkadasımla arkanızda oturuyordum :)

hatta sizleri gördüğümde ; demek siteden kalma bi aşinalık vardıki içimden biryerden tanıyorum ama nerden diye cıkaramamıstım :)

selamlar :)

yaaa :) Keşke yanımıza gelseydiniz :) Selamlar bizden :rendeer:

oooo güzel ıslatmışsınız ortalığı bakıyorumda (=
neyse ben ufaktan çıkar yasin ve ercanla bostancıda buluşucam mangal için (=

oooo güzel ıslatmışsınız ortalığı bakıyorumda (=
neyse ben ufaktan çıkar yasin ve ercanla bostancıda buluşucam mangal için (=

:cherry: Emre bugün gececi size iyi eğlenceler :pale:

Balıkların tadı damağımızda kaldı:) Gerçekten keyifli ve dolu dolu bir gündü, zaten fotoğraflardan da anlaşılıyordur sanırım. Evde de karıcığımın yaptığı nefis cheesecake'imizi indirdik tabii mideye, ellerine sağlık aşkım:rendeer:

Balıkların tadı damağımızda kaldı:) Gerçekten keyifli ve dolu dolu bir gündü, zaten fotoğraflardan da anlaşılıyordur sanırım. Evde de karıcığımın yaptığı nefis cheesecake'imizi indirdik tabii mideye, ellerine sağlık aşkım:rendeer:

Afiyet bal şeker olsun canımmm :rendeer:

Geldiğinde bizi aramaz ki köftehor...:pr:

Yeşüm teyze al sana gaynak...senin herüf bıkmış dışarda yimak yemekten...

Son düzenleme:
Hıııhhh bikerem ona öyle demezler peynir ekmek yemezler :mrgreen: Beyim beni gezdiriyor işte kıskanç panda :mrgreen: Hem bak eline sağlık demiş cheesecake yapmışım :mrgreen:

ellerinize saglık,,, çok güzel bi gezi olmuş yeşim..

görkem sanada hoşgelmişin diyelim burdanda :D sonra nerelerde bu millet demeyesun :)

Hıııhhh bikerem ona öyle demezler peynir ekmek yemezler :mrgreen: Beyim beni gezdiriyor işte kıskanç panda :mrgreen: Hem bak eline sağlık demiş cheesecake yapmışım :mrgreen:

bugün gezdirir yarın kır ayağını otur evinde deyiverir...önüne ne koycan...yomırta...:p güzellikde gelip geçici ilerde yaşlanırsın enişte mevzuyu çakarsa vay haline...o gözlerle hipnotize etmişin adamcağızı...:queen:

cheescake neymiş bu arada yahu...hani tarhana hani bulgur...ah bu zamane kadınları...:cherry:

benim zamanımda böyle şeyler yoktu ...benim bildiğim kadın kına kokar tezek kokar tarlaya çapa giderdi...:p seni düşünemiyorum ellerinde çapayla...what a wonderfulll vörlddd :p

Son düzenleme:
Topiği Metehandro hortlattı onu belirteyim önce :mrgreen: Gezi eski inş. yenisini de yakında yapacağız. Gel gelelim walahi bende böyle eş varken son nefesimizi yollarda veririz gibi geliyor bana hem gerekirse o dediklerinin hepsini de yaparız icabında, elimizden her iş gelir evelallah kokma mevzuu hariç :queen: 10 parmağımda on marifet :) Sen benim yemeklerimi yemediğinden atıp tutuyorsun bol keseden Metecan :mrgreen:

tövbe de ne o öyle son nefes mefes ...:pale:

neyse sen enişte gözünü açmadan birşeyler kapmaya bak anneden yemek kitaplarından sabah programlarından falan...:p

senin dil pabuc gibi yeri gelcek ayağını yıkıycan Emrecimin...:mrgreen:

helal size bee muhabbet mükemmel ben 21 imdeyim bizim arkadaşlarla armızda böle muhabbet yok helalll.biz konuşurken 150 kere düşünüoz söliceklerimizi sizde maşallah sevyede var muhabbet te:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar